Рецепт Бісквітний вишневий торт з сирним кремом фото

Бісквітний вишневий торт з сирним кремом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Ягоди , Молочні продукти , Сир , Вишня
На обід , На святковий стіл
Випічка , Торти , Бісквітний торт
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Вчора вирішила приготувати улюблений бісквітний вишневий торт з сирним кремом, але трохи урізноманітнила його. Бісквіт готується за 20 хвилин, тому цей торт можна вважати десертом на швидку руку.

Опис приготування:

Бісквіт можна приготувати на швидку руку, коли гості на порозі. На цей торт у мене пішло 2 годину (з урахуванням просочування торта в холодильнику). Вишнево-сирний крем чудово поєднується з бісквітом і шоколадно глазур'ю. Дуже раджу приготувати бісквітний вишневий торт з сирним кремом саме за цим рецептом.

  • Яйця - 3 штуки
  • Цукор - 250 грам
  • Борошно - 120 грам
  • Розпушувач - 1 чайних ложок
  • Сіль - 1 За смаком
  • Вишня - 200 грам
  • Сир - 250 грам
  • Цукрова пудра - 100 грам
  • Какао - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 150 грам(50 грам в глазур)
  • Цукор - 20 грам
  • Молоко - 100 грам
бісквітний вишневий торт з сирним кремом - фото крок 1
1. Відокремлюємо білки від жовтків. Збиваємо жовтки з цукром і вершковим маслом, а білки - окремо в густу піну. Потім змішуємо білки і жовтки, додаючи поступово борошно. Тісто по консистенції має бути, як на оладки. Заливаємо його в форму і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин. Після запікання дістаємо бісквіт, даємо йому охолонути, після чого розрізаємо навпіл.
бісквітний вишневий торт з сирним кремом - фото крок 2
2. Збиваємо сир з вишнями, вершковим маслом і цукровою пудрою.
бісквітний вишневий торт з сирним кремом - фото крок 3
3. В окремому посуді зваримо заливку, яка стане просоченням одного коржа: в ємність відправляємо нарізану вишню, додаємо трохи води і доводимо до кипіння. Додаємо трохи крохмалю і варимо, постійно помішуючи. Коли маса почне загусати, знімаємо її з вогню.
бісквітний вишневий торт з сирним кремом - фото крок 4
4. Тепер промазуємо перший корж кремом, другий корж Промазуємо просоченням, а третій також промазуємо кремом.
бісквітний вишневий торт з сирним кремом - фото крок 5
5. Готуємо глазур: змішуємо какао з цукром, додаємо трохи молока. Доводимо до кипіння і варимо 2 хвилини, постійно помішуючи. Додаємо вершкове масло і знімаємо з вогню. Потім поливаємо отриманої глазур'ю наш торт і промазуємо його з усіх боків. Можна прикрасити будь-якими ягодами.
бісквітний вишневий торт з сирним кремом - фото крок 6
6. Відправляємо в холодильник на одну годину, після чого бісквітний вишневий торт з сирним кремом можна подавати до столу.
бісквітний вишневий торт з сирним кремом - фото крок 7
7. За даним рецептом торт виходить на 4-5 персон.

Схожі рецепти