Бісквітний торт з фруктами і сирним кремом
(покроковий рецепт з фото)
У пошуках апетитного святкового десерту рекомендую зупинити свій вибір на цьому. Перед вами приголомшливий і зовсім нескладний варіант, як приготувати бісквітний торт з фруктами і сирним кремом.
Незважаючи на гадану на перший погляд складність процесу, приготувати бісквітний торт з фруктами і сирним кремом в домашніх умовах здатний навіть новачок на кухні. Це прекрасний варіант випічки для дітей і дорослих. Апетитний вигляд, ніжний корж і повітряний крем в поєднанні зі свіжими ягодами і фруктами - це просто ідеально!
- Яйце - 6 штук
- Борошно - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Вершки - 1 Склянка
- Сир - 450 грам (можна просто сир)
- Цукрова пудра - 3/4 склянки
- Ягоди - За смаком
1. Насамперед включіть її і залиште її розігріватися до 180 градусів. У глибоку миску вбийте яйця і додайте цукор.
2. Збийте все до легкості.
3. Невеликими порціями додавайте просіяне борошно.
4. І акуратно лопаткою перемішайте. Тісто має залишатися повітряним.
5. Підготуйте дві невеликі жароміцні форми. Змастіть їх маслом і застеліть пергаментом.
6. Розкладіть тісто у форми і відправте в духовку хвилин на 20-25. Після остудіть перші 10 хвилин в формі, а потім перекладіть на решітку. Залиште до повного охолодження. Дуже зручно робити коржі за день, щоб бісквітний торт з фруктами і сирним кремом в домашніх умовах краще пропітавался і був ніжніше.
7. Остиглі коржі акуратно розріжте навпіл.
8. Для приготування крему в глибокій мисці збийте сирний сир і цукрову пудру до пишності. Потім додайте вершки і продовжуйте збивати.
9. Невелика кількість крему викладіть на корж і розподіліть рівним шаром.
10. Вимийте, обсушити ягоди. В даному випадку використовуються полуниця і ківі.
11. Розкладіть на крем шар фруктів.
12. Другу частину коржа також трохи промажьте кремом.
13. І викладіть кремом вниз.
14. З другим коржем зробіть те ж саме.
15. Залишки крему викладіть на торт, промажьте їм як слід верх і боки майбутнього десерту.
16. Ось і весь секрет, як приготувати бісквітний торт з фруктами і сирним кремом. Залишилося прикрасити його зверху за бажанням і дати йому мінімум пару годин просочитися.
Краса, смачного!
Краса, смачного!