Рецепт Бісквітний торт з кремом і фруктами фото

Бісквітний торт з кремом і фруктами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Бісквітне тісто
На святковий стіл
Випічка , Торти , Бісквітний торт
Кількість порцій: 7
Час приготування: 9 г. 0 хв.

Пропоную вашій увазі річний та святковий варіант тортика! Бісквітна основа і легкі фрукти з кремом - все, що потрібно для десерту. Раасказиваю, як готується бісквітний торт з кремом і фруктами.

Опис приготування:

На свій позаминулий день народження я вперше приготувала цей торт. Гості були в захваті вже тільки від зовнішнього вигляду, не кажучи вже про смак! Десерт вийшов легким і дуже смачним. З'їли моментально, така була смакота!

  • Кефір - 200 мілілітрів
  • Згущене молоко - 200 мілілітрів
  • Масло рослинне - 150 мілілітрів
  • Цукор - 120 грам
  • Сіль - 0, 25 чайних ложки
  • Борошно - 300 грам
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Какао - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 350 грам (в вершках)
  • Згущене молоко - 1 Склянка (в вершках)
  • Банани - 6 штук
  • Ківі - 1 штука
  • Виноград - 50 грам
  • Гранат - 40 грам
  • Желе - 1 Склянка (готове, упаковка)
  • Мандарини - 4 штуки
бісквітний торт з кремом і фруктами - фото крок 1
Змішуємо борошно з кефіром і цукром. Доливаємо згущеного молока і рослинної олії. Всипаємо какао, сіль, цукор і соду. Збиваємо масу і випікаємо в духовці при температурі 180 градусів близько 25 хвилин. Поки бісквіт печеться, готовий крем: збиваємо масло зі згущеним молоком.
бісквітний торт з кремом і фруктами - фото крок 2
Коржі розрізаємо на кілька більш тонких за допомогою нитки. Перший коржик змащуємо кремом, укладаємо зверху очищений і порізаний рівними кружечками ківі. На фрукти викладаємо місцями ще крему, щоб торт був соковитіше.
бісквітний торт з кремом і фруктами - фото крок 3
Зверху кладемо ще корж. Змащуємо його рясно кремом. Викладаємо шматочками бананів. Покриваємо кремом і кладемо наступний корж. І так шар за шаром. У мене вийшло 4 коржа.
бісквітний торт з кремом і фруктами - фото крок 4
Промащуємо верхівку і боки торта кремом як слід. Посипаємо меленими волоськими горіхами боки. Верхівку декоруємо фруктами і ягодами, заливаємо розведеним остиглим желе. Торт ставимо в холодильник на ніч. Смачного!

Схожі рецепти