Бісквітний торт з кремом і фруктами
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі річний та святковий варіант тортика! Бісквітна основа і легкі фрукти з кремом - все, що потрібно для десерту. Раасказиваю, як готується бісквітний торт з кремом і фруктами.
На свій позаминулий день народження я вперше приготувала цей торт. Гості були в захваті вже тільки від зовнішнього вигляду, не кажучи вже про смак! Десерт вийшов легким і дуже смачним. З'їли моментально, така була смакота!
- Кефір - 200 мілілітрів
- Згущене молоко - 200 мілілітрів
- Масло рослинне - 150 мілілітрів
- Цукор - 120 грам
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
- Борошно - 300 грам
- Сода - 1 Чайна ложка
- Какао - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 350 грам (в вершках)
- Згущене молоко - 1 Склянка (в вершках)
- Банани - 6 штук
- Ківі - 1 штука
- Виноград - 50 грам
- Гранат - 40 грам
- Желе - 1 Склянка (готове, упаковка)
- Мандарини - 4 штуки
Змішуємо борошно з кефіром і цукром. Доливаємо згущеного молока і рослинної олії. Всипаємо какао, сіль, цукор і соду. Збиваємо масу і випікаємо в духовці при температурі 180 градусів близько 25 хвилин. Поки бісквіт печеться, готовий крем: збиваємо масло зі згущеним молоком.
Коржі розрізаємо на кілька більш тонких за допомогою нитки. Перший коржик змащуємо кремом, укладаємо зверху очищений і порізаний рівними кружечками ківі. На фрукти викладаємо місцями ще крему, щоб торт був соковитіше.
Зверху кладемо ще корж. Змащуємо його рясно кремом. Викладаємо шматочками бананів. Покриваємо кремом і кладемо наступний корж. І так шар за шаром. У мене вийшло 4 коржа.
Промащуємо верхівку і боки торта кремом як слід. Посипаємо меленими волоськими горіхами боки. Верхівку декоруємо фруктами і ягодами, заливаємо розведеним остиглим желе. Торт ставимо в холодильник на ніч. Смачного!