Бісквітний торт з фруктами
(покроковий рецепт з фото)
З настанням літа, хочеться порадувати своїх домашніх смачною випічкою з фруктами. Наприклад, подати на стіл красивий бісквітний торт, прикрашений фруктами. Ділюся рецептом!
Ніжний, добре просочений, смачний домашній торт з улюбленими фруктами і ягодами… Що може бути смачніше? До речі, для оформлення торта підійдуть будь-які сезонні фрукти і ягоди. Також, торт можна прикрасити за смаком, наприклад, полити шоколадною глазур'ю. Експериментуйте!
- Яйця - 180 грам
- Цукрова пудра - 100 грам
- Борошно пшеничне - 100 грам
- Вершкове масло - 25 грам
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Сироп для просочення - 50 грам
- Масляний крем - 300 грам
- Вершки збиті - 400 грам
- Фрукти та ягоди - 300 грам
1
Яйця збийте з цукровою пудрою до пишної маси білого кольору.
2
Поступово додаючи просіяне борошно, акуратно замісіть тісто.
3
Додайте розтоплене вершкове масло кімнатної температури і ванільний екстракт. Перемішайте тісто.
4
Форму для випічки змастіть маслом, обсипте борошном, надлишки борошна струсіть. Перелийте тісто в підготовлену форму і випікайте 35 хвилин при температурі 180 градусів.
5
Готовому бісквіту дайте трохи охолонути в формі, потім викладіть його на решітку і дайте охолонути повністю.
6
Бісквіт розрізати на 3 коржа, просочіть сиропом і змастіть кремом. Таким чином зберіть торт.
7
Верх і боки бісквітного торта прикрасьте збитими вершками, нарізаними і цілими фруктами і ягодами.