Рецепт Бісквітний торт з фруктами і збитими вершками фото

Бісквітний торт з фруктами і збитими вершками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Молочні продукти , Вершки
На святковий стіл
Випічка , Солодке , Торти , Бісквітний торт
Кількість порцій: 2
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Маленька випічка виглядає дуже крихке і вишукано, в той же час її так і хочеться скоріше з'їсти! Тому перед святом подивіться, як приготувати бісквітний торт з фруктами і збитими вершкам.

Опис приготування:

Зверніть увагу на те, що продукти розраховані на дуже маленький торт. Діаметр форми повинен становити 14 см. Таку випічку можна навіть назвати порціонної, її можна приготувати для невеликого кола найближчих людей. Як завжди, повітряні бісквіти в поєднанні з кремом зі збитих вершків і фруктів створюють неймовірне ласощі. Воно дійсно тане в роті! Не забудьте просочити коржі, так вони стануть смачніше.

  • Борошно - 60 грам
  • Крохмаль - 10 грам
  • Цукор - 85 грам(65 грам в тісто, 20 грам в крем + 2 ст. Ложки для просочення)
  • Яйце - 2 штуки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки (розтоплене)
  • Молоко - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 3 Ст. Ложки
  • Вершки - 200 мілілітрів
бісквітний торт з фруктами і збитими вершками - фото крок 1
1. Відокремте білки від жовтків і залиште в холодильнику на 15 хвилин. Потім збийте міксером білки до стану піни, поступово додаючи цукор.
бісквітний торт з фруктами і збитими вершками - фото крок 2
2. Додайте жовтки і перемішайте на невеликій швидкості. Додайте борошно з крохмалем, злегка остигле розтоплене масло з молоком.
бісквітний торт з фруктами і збитими вершками - фото крок 3
3. Вилийте тісто в покриту пергаментом форму (14 см) і випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 30-35 хвилин. Остиглий бісквіт розрізати на дві частини.
бісквітний торт з фруктами і збитими вершками - фото крок 4
4. Просочіть бісквіт цукровим сиропом (цукор розчиніть у воді в рівних пропорціях). Змастіть коржі збитими вершками і викладіть фрукти.
бісквітний торт з фруктами і збитими вершками - фото крок 5
5. Бока і верх торта затягніть кремом, прикрасьте фруктами і шоколадом. Надішліть торт в холодильник на 2-3 годину. Смачного!

Схожі рецепти