Рецепт Торт «Монастирська хата» зі збитими вершками фото

Торт «Монастирська хата» зі збитими вершками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Ягоди , Шоколад , Журавлина , Черешня
Страви без випічки
На святковий стіл , День народження
Випічка , Десерти , Торти
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.

Рецепт приготування торта з збитими вершками «Монастирська хата». Торт виходить красивим і дуже смачним.

Опис приготування:

У начинку для торта йдуть: ягоди, грецькі горіхи, родзинки, чорнослив і курага. Такий торт добре приготувати на Новий рік.

  • Вершкове масло - 250 грам
  • Солі - 1 щіпка
  • Цукор - 1 Склянка
  • Ванілін, пакетик - 1 штука
  • Борошно - 3, 5 склянки
  • Сметани - 200 грам
  • Вершки - 250 грам (крем)
  • Згущене молоко, банку - 1 штука (крем)
  • Вершкове масло - 200 грам (крем)
  • Вишня - 750 грам (начинка)
  • Шоколад - для присипки - За смаком
  • Журавлини - 100 грам (начинка)
торт
1. Збиваємо з цукром м'яке вершкове масло, додаємо ванілін, сметану, сіль. Додаємо борошно і замішуємо тісто. Готове тісто ділимо на 15 рівних частин. Кожну частину розгортаємо смужкою 20 см Х 7 см.
торт
2. З консервованих ягід зливаємо сік. На смужки з тіста викладаємо ягоди і злегка присипаємо їх цукром. Начинені трубочки згорнути і з усіх боків защипати.
торт
3. Деко обсипати борошном або розстелити пергамент, трубочки розкласти і випікати в духовці при температурі 220 градусів хвилин 10-15.
торт
4. Трубочки пропеклися. Трубочки дістаємо і остужіваем. Готуємо крем - масло вершкове збиваємо до пишного, світлого стану. Збиваємо до стійкості вершки. Окремо збиваємо всі інгредієнти! Додаємо згущене молоко в збите масло і добре збиваємо. Додаємо збиті вершки, перекладаючи їх лопаткою.
торт
5. Шарами викладаємо торт: шар перший - трубочок 5, акуратно змащуємо кремом, шар другий - трубочок 4, знову змащуємо кремом і так далі. Всього одна трубочка на верхньому шарі.
торт
6. Торт «Монастирська хата» готовий. Смачного.

Схожі рецепти