Рецепт Торт «Монастирська хата» фото

Торт «Монастирська хата»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Молочні продукти, Журавлина
Страви без випічки
Для дітей, На святковий стіл
Випічка, Торти, Бісквіт

Готується торт "монастирська хата" з klyukvoy. Приготування - нескладне, крем - приголомшливий! Давайте спечемо разом.

Торт "монастирська хата" я пам'ятаю ще з дитинства. У нашому містечку була жінка, яка майстерно пекла торти, і "монастирська хата" був її фірязикам. У неї замовляли торти на всі свята. На свій день народження я завжди просила торт "монастирська хата", і тільки його. І ось, через декілька років, я нарешті знайшла саме такий рецепт торта "монастирська хата", за яким готувала та жінка. Ділюся з вами! А ви у відповідь діліться враженнями. Приємного чаювання.

  • Маргарин для випічки - 250 грам (або вершкове масло.)
  • Цукор - 400 грам(200 грам для тіста.)
  • Борошно - 3-4 склянок
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Крем - 800 грам(200 грам для тіста.)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Журавлина - 500 грам (або інша ягода.)
  • Грецькі горіхи - 100 грам
  • Шоколад - 100 грам
торт
Маргарин (або вершкове масло) розітріть з цукром і ваніліном. Додайте сметану (200 грам) і перемішайте.
торт
Борошно перемішайте з розпушувачем і додайте до сметанною масі. Замісити тісто. Порада: спочатку можете використовувати 3 склянки борошна, якщо тісто виходить дуже рідким, додайте ще склянку.
торт
Змішайте ягоду з крохмалем і цукром (цукру трохи, 2-3 ст. Ложки). З тіста зробіть кілька джгутиків, розкачайте їх смужками приблизно на 8 см довжиною. Покладіть ягоду і загорніть її в смужку.
торт
Готові "брёвнишкі" для нашої хати розкладіть на деко, покритий пекарської папером.

Схожі рецепти