Фарш з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Такий класичний рецепт фаршу з овочами стане відмінною "паличкою-виручалочкою" для господинь, яким вже лінь придумувати оригінальні страви з фаршу! Тут все просто, і поєднується з будь-яким гарніром!
Чим мені подобається цей рецепт приготування фаршу з овочами? - Звичайно ж, своєю оригінальністю! Виходить дуже цікаве гаряче і ароматне блюдо, яке відмінно поєднується з будь-яким гарніром! Найкраще, до речі, як мені здається, такий фарш "дружить" зі спагеті! Спробуйте!
- Фарш - 500 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Перець - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Томатна паста - 4 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
1. Фарш обсмажити на олії, постійно помішуючи, щоб розвалився на дрібні шматочки.
2. Коли фарш зарум'яниться, - додамо подрібнені цибулю і моркву, смажимо ще 10 хвилин.
3. Коли і цибулю з морквою будуть готові, - зменшуємо вогонь, додамо подрібнені перець, часник і помідори. Зменшуємо вогонь, додамо томатну пасту, перемішаємо.
4. tusim, поки соус не загусне, додамо спеції, ще раз перемішати, і знімаємо з вогню. Готово!