Курячий фарш з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Для прихильників не тільки смачною, але і дуже корисна їжа, пропоную оригінальний, при цьому вельми простий рецепт курячого фаршу з овочами. Це швидке і досить дієтичне блюдо.
1. Рецепт, як зробити курячий фарш з овочами досить простий. Насамперед потрібно пропустити вимите філе через м'ясорубку і викласти в глибоку миску.
2. Очистити цибулину, подрібнити і відправити на сковороду з невеликою кількістю рослинного масла.
3. Тим часом очистити моркву і нарізати дуже дрібними кубікмі. Додати до цибулі і обсмажити ще хвилин 5.
4. Обсмажені овочі перекласти до фаршу.
5. Натерти на дрібній тертці вимитий кабачок і з'єднати з іншими інгредієнтами.
6. Посолити, поперчити все за смаком. При бажанні в рецепт приготування курячого фаршу з овочами можна додати також 1 яйце. Додати посічену зелень і будь-які спеції при бажанні.
7. Підготувати форми для кексів і розкласти по ним фарш.
8. Відправити в розігріту духовку мінімум на півгодини, а потім перевірити готовність і при необхідності запікати ще близько 10-15 хвилин.
Подавати до столу страву можна з томатним або сметанним соусом, наприклад, салатом або навіть гарніром при бажанні.
- Куряче філе - 800 грам
- Кабачок - 1 штука (або 2 маленьких)
- Морква - 1 штука
- Цибулина - 1-2 штук
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Зелень - 1 щіпка
2. Очистити цибулину, подрібнити і відправити на сковороду з невеликою кількістю рослинного масла.
3. Тим часом очистити моркву і нарізати дуже дрібними кубікмі. Додати до цибулі і обсмажити ще хвилин 5.
4. Обсмажені овочі перекласти до фаршу.
5. Натерти на дрібній тертці вимитий кабачок і з'єднати з іншими інгредієнтами.
6. Посолити, поперчити все за смаком. При бажанні в рецепт приготування курячого фаршу з овочами можна додати також 1 яйце. Додати посічену зелень і будь-які спеції при бажанні.
7. Підготувати форми для кексів і розкласти по ним фарш.
8. Відправити в розігріту духовку мінімум на півгодини, а потім перевірити готовність і при необхідності запікати ще близько 10-15 хвилин.
Подавати до столу страву можна з томатним або сметанним соусом, наприклад, салатом або навіть гарніром при бажанні.