Курячий фарш з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Простий і швидкий рецепт курячого фаршу з рисом. Ідеально підходить для фарширування овочів і м'яса.
Перед вами класичний рецепт курячого фарш з рисом, який всім нам знайомий з дитинства від наших мам і бабусь. Швидкий і простий рецепт страви, який добре підходить як в якості основного блюда, так і для начинки, а також для котлет і тефтелькою.
- Куряча грудка - 300 грам
- Мал - 1 Склянка
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка (для обжарки)
- Сіль - 1 Чайна ложка (з гіркою)
- Перець - За смаком
Курячі грудки очистити від прожилок і нарізати невеликими шматочками.
Прокрутити курку через м'ясорубку. Додати сіль і перець за смаком.
На розігрітій сковороді, змащеній олією, обсмажуємо фарш до готовності. Солимо і перчимо до смаку.
Промиваємо рис холодною водою, відварюємо до готовності в підсоленій воді.
Моркву натираємо на середній тертці, цибулю нарізаємо невеликими кубиками.
На розігрітій, змащеній маслом сковороді, обсмажуємо спочатку цибулю до золотистого кольору, потім додаємо моркву, і тушкуємо до готовності. Солимо і перчимо до смаку.
До готового фаршу додаємо відварений рис і обсмажену моркву з цибулею, ретельно перемішуємо. Наше блюдо готово!