Рецепт Курячий фарш з рисом фото

Курячий фарш з рисом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фарш, Крупи, Мал
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Простий і швидкий рецепт курячого фаршу з рисом. Ідеально підходить для фарширування овочів і м'яса.

Перед вами класичний рецепт курячого фарш з рисом, який всім нам знайомий з дитинства від наших мам і бабусь. Швидкий і простий рецепт страви, який добре підходить як в якості основного блюда, так і для начинки, а також для котлет і тефтелькою.

  • Куряча грудка - 300 грам
  • Мал - 1 Склянка
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка (для обжарки)
  • Сіль - 1 Чайна ложка (з гіркою)
  • Перець - За смаком
курячий фарш з рисом - фото крок 1
Курячі грудки очистити від прожилок і нарізати невеликими шматочками.
курячий фарш з рисом - фото крок 2
Прокрутити курку через м'ясорубку. Додати сіль і перець за смаком.
курячий фарш з рисом - фото крок 3
На розігрітій сковороді, змащеній олією, обсмажуємо фарш до готовності. Солимо і перчимо до смаку.
курячий фарш з рисом - фото крок 4
Промиваємо рис холодною водою, відварюємо до готовності в підсоленій воді.
курячий фарш з рисом - фото крок 5
Моркву натираємо на середній тертці, цибулю нарізаємо невеликими кубиками.
курячий фарш з рисом - фото крок 6
На розігрітій, змащеній маслом сковороді, обсмажуємо спочатку цибулю до золотистого кольору, потім додаємо моркву, і тушкуємо до готовності. Солимо і перчимо до смаку.
курячий фарш з рисом - фото крок 7
До готового фаршу додаємо відварений рис і обсмажену моркву з цибулею, ретельно перемішуємо. Наше блюдо готово!

Схожі рецепти