Рецепт Плов в аерогрилі фото

Плов в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
Крупи, Мал
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Плов

Якщо ви збираєтеся придбати аерогриль, то цей рецепт покаже вам, наскільки це незамінний помічник на кухні. Сьогодні ми приготуємо смачний плов за допомогою цієї розумної техніки.

Для мене аерогриль на даний момент став по-справжньому незамінною річчю, тому що зробити в ньому можна абсолютно все. А зараз я хочу розповісти вам, як приготувати чудовий плов в аерогрилі, який за допомогою цієї чудової машини ми зробимо неймовірно смачним. В аерогрилі плов можна готувати декількома способами, але особисто я останнім часом пристрастилася до горшочкам, тому в них все і роблю. На мій погляд, так будь-яку страву виходить набагато смачніше і насиченішим, а з аерогрилем все дуже легко, просто і швидко. Він відмінна альтернатива духовку, адже без праці проробляємо таку ж роботу, тільки набагато швидше і, що особливо мені подобається, не випускає жар на кухню. А мої рідні просто обожнюють, коли я готую їм що-небудь смачненьке, і цей простий рецепт плову в аерогрилі один з найулюбленіших, тому обов'язково спробуйте його, впевнена, він вам так само дуже сподобається.

  • Свинина - 400-450 грам
  • Мал - 1 Склянка(1 мильтистакан )
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Морква - 1 штука
  • Перець солодкий - 0, 5 штуки
  • Помідор - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Окріп - 2 склянки(2 мультистакана )
  • Масло оливкове - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
  • Перець чорний мелений - - За смаком
  • Спеції - - За смаком
плов в аерогрилі - фото крок 1
Свинину нарізаємо на невеликі кубики зі стороною близько 2 сантиметрів. У сковороді розігріваємо оливкове масло і обсмажуємо на ньому м'ясо з усіх боків буквально 3-5 хвилин.
плов в аерогрилі - фото крок 2
Тепер переходимо до овочів. Морква трьом на крупній тертці, помідор очищаємо від шкірки і нарізаємо на шматочки, перець ріжемо соломкою, а ріпчаста цибуля на великі шматочки. Тепер обсмажуємо їх на сковороді з додаванням оливкової олії до м'якості.
плов в аерогрилі - фото крок 3
Беремо горщики (у мене їх було 3) і викладаємо в них спочатку м'ясо, потім обсмажені овочі, солимо і посипаємо спеціями і засипаємо по 1/3 мільтістакана рису в кожен горщик.
плов в аерогрилі - фото крок 4
Вливаємо в кожен горщик по 2/3 мультістакана окропу і встромляє один зубчик часнику.
плов в аерогрилі - фото крок 5
Розміщуємо горщики на низьку решітку аерогрилю і встановлюємо температуру 220 градусів, швидкість 3 і час 45 хвилин. Тепер можна спокійно зайнятися своїми справами, поки техніка працює. Коли плов буде готовий, аерогриль подасть сигнал. Виймаємо горщики, прикрашаємо плов свіжою зеленню і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти