Рецепт Плов в аерогрилі фото

Плов в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Плов
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви збираєтеся придбати аерогриль, то цей рецепт покаже вам, наскільки це незамінний помічник на кухні. Сьогодні ми приготуємо смачний плов за допомогою цієї розумної техніки.

Опис приготування:

Для мене аерогриль на даний момент став по-справжньому незамінною річчю, тому що зробити в ньому можна абсолютно все. А зараз я хочу розповісти вам, як приготувати чудовий плов в аерогрилі, який за допомогою цієї чудової машини ми зробимо неймовірно смачним. В аерогрилі плов можна готувати декількома способами, але особисто я останнім часом пристрастилася до горшочкам, тому в них все і роблю. На мій погляд, так будь-яку страву виходить набагато смачніше і насиченішим, а з аерогрилем все дуже легко, просто і швидко. Він відмінна альтернатива духовку, адже без праці проробляємо таку ж роботу, тільки набагато швидше і, що особливо мені подобається, не випускає жар на кухню. А мої рідні просто обожнюють, коли я готую їм що-небудь смачненьке, і цей простий рецепт плову в аерогрилі один з найулюбленіших, тому обов'язково спробуйте його, впевнена, він вам так само дуже сподобається.

  • Свинина - 400-450 грам
  • Мал - 1 Склянка(1 мильтистакан )
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Морква - 1 штука
  • Перець солодкий - 0, 5 штуки
  • Помідор - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Окріп - 2 склянки(2 мультистакана )
  • Масло оливкове - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
  • Перець чорний мелений - - За смаком
  • Спеції - - За смаком
плов в аерогрилі - фото крок 1
Свинину нарізаємо на невеликі кубики зі стороною близько 2 сантиметрів. У сковороді розігріваємо оливкове масло і обсмажуємо на ньому м'ясо з усіх боків буквально 3-5 хвилин.
плов в аерогрилі - фото крок 2
Тепер переходимо до овочів. Морква трьом на крупній тертці, помідор очищаємо від шкірки і нарізаємо на шматочки, перець ріжемо соломкою, а ріпчаста цибуля на великі шматочки. Тепер обсмажуємо їх на сковороді з додаванням оливкової олії до м'якості.
плов в аерогрилі - фото крок 3
Беремо горщики (у мене їх було 3) і викладаємо в них спочатку м'ясо, потім обсмажені овочі, солимо і посипаємо спеціями і засипаємо по 1/3 мільтістакана рису в кожен горщик.
плов в аерогрилі - фото крок 4
Вливаємо в кожен горщик по 2/3 мультістакана окропу і встромляє один зубчик часнику.
плов в аерогрилі - фото крок 5
Розміщуємо горщики на низьку решітку аерогрилю і встановлюємо температуру 220 градусів, швидкість 3 і час 45 хвилин. Тепер можна спокійно зайнятися своїми справами, поки техніка працює. Коли плов буде готовий, аерогриль подасть сигнал. Виймаємо горщики, прикрашаємо плов свіжою зеленню і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти