Рецепт Стегно індички в аерогрилі фото

Стегно індички в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка , Птах
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Приготування страв в аерогрилі - це відмінний спосіб позбутися від зайвих калорій в раціоні. У цьому рецепті ви дізнаєтеся як приготувати стегно індички в аерогіле - поджарістая і дуже смачне!

Опис приготування:

Стегно індички, приготоване в аерогрилі - це відмінний варіант для тих, хто стежить за дієтою, особливо, якщо прибрати з м'яса шкіру. Цей спосіб приготування чудовий тим, що не тільки не вимагає жиру, але і дозволяє позбутися від нього в підготовлюваний продукті, адже під впливом температури він просто стікає з м'яса!

  • Стегно індиче - 1 кілограм
  • Соєвий соус - 50 грам (світлий)
  • Спеції для птиці - 10 грам
стегно індички в аерогрилі - фото крок 1
Промийте стегно індички в прохолодній воді, обсушити за допомогою паперових серветок.
Приправи змішайте з соусом і викладіть в отриманий маринад м'ясо, залиште маринуватися мінімум на 30 хвилин.
стегно індички в аерогрилі - фото крок 2
Потім викладіть на спеціальні грати в аерогрилі. Вибравши температуру 200 градусів готуйте стегно індички протягом 45 хвилин.
стегно індички в аерогрилі - фото крок 3
Перекладіть готове стегно індички на блюдо. Подавати можна як розділивши на порційні шматочки, так і використовувати у вигляді нарізки, наприклад для бутербродів.

Схожі рецепти