Стегно індички в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
Приготування страв в аерогрилі - це відмінний спосіб позбутися від зайвих калорій в раціоні. У цьому рецепті ви дізнаєтеся як приготувати стегно індички в аерогіле - поджарістая і дуже смачне!
Стегно індички, приготоване в аерогрилі - це відмінний варіант для тих, хто стежить за дієтою, особливо, якщо прибрати з м'яса шкіру. Цей спосіб приготування чудовий тим, що не тільки не вимагає жиру, але і дозволяє позбутися від нього в підготовлюваний продукті, адже під впливом температури він просто стікає з м'яса!
- Стегно індиче - 1 кілограм
- Соєвий соус - 50 грам (світлий)
- Спеції для птиці - 10 грам
Промийте стегно індички в прохолодній воді, обсушити за допомогою паперових серветок.
Приправи змішайте з соусом і викладіть в отриманий маринад м'ясо, залиште маринуватися мінімум на 30 хвилин.
Приправи змішайте з соусом і викладіть в отриманий маринад м'ясо, залиште маринуватися мінімум на 30 хвилин.
Потім викладіть на спеціальні грати в аерогрилі. Вибравши температуру 200 градусів готуйте стегно індички протягом 45 хвилин.
Перекладіть готове стегно індички на блюдо. Подавати можна як розділивши на порційні шматочки, так і використовувати у вигляді нарізки, наприклад для бутербродів.