Стегно індички на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо індички містить багато корисних вітамінів, в тому числі, як А і Е. Воно легко засвоюється і вважається дієтичним. У цьому рецепті я розповім детально, як приготувати стегно індички на сковороді смачно.
Для приготування цієї страви нам знадобляться прості інгредієнти, які є в кожному магазині. Перш за все це стегно індички. Перед приготуванням його варто розморозити протягом декількох годин при кімнатній температурі. Далі нам знадобляться часник, перець, соєвий соус і оливкове масло. Маринад з таких інгредієнтів є абсолютно безпрограшним.
- Стегно індички на кісточці - 1 кілограм
- Соєвий соус - 6 Ст. Ложок
- Часник - 4 зубчики
- Перець чорний мелений - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Куркума - 0, 5 чайних ложки
Стегно індички промиваємо холодною водою і витираємо паперовим рушником.
Тепер приступаємо до такого важливого моменту, як приготування маринаду. У невелику ємність наливаємо соєвий соус, додаємо часник (роздавлений), трохи куркуми і перцю. Індичку додатково трохи подсаливаем і заливаємо нашим маринадом. Прибираємо птицю в холодильник на годину, щоб вона промаринувалося.
На розпечену сковороду наливаємо масло. Стегно індички викладаємо на сковорідку і обсмажуємо на середньому вогні з обох сторін. Коли стегно підрум'яниться, накриваємо сковорідку кришкою. Готуємо ще хвилин 40.
Дістаємо індичку з сковороди. Подаємо з будь-якими овочами на свій смак.
Смачного!
Смачного!