Стегно індички без кістки
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні розповім вам про те, як приготувати стегно індички без кістки, яке фарширую овочами і запікаю в духовці. Можете купити готові стегна без кісток або з легкістю обрізати їх самостійно.
Не завжди можна знайти стегна без кісток, тому є безліч навчальних відео, які допоможуть відокремити кістки. Індичку можна подавати з кашею, картоплею або овочами. Можете просто обсмажити стегно або запекти, але краще приготувати його з начинкою, так набагато смачніше. Подавайте блюдо через деякий час, коли воно трохи охололо.
- Стегно індички - 2 штуки
- Тунець - 50 грам
- Цибуля - 1 штука
- Гриби - 4 штуки
- Червоний перець - 1/4 штуки
- Чебрець - 0, 5 чайних ложки
- Біле сухе вино - 50 мілілітрів
- Зелень - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
1. Очистіть цибулю і наріжте його дрібно, наріжте невеликими смужками панчетту. Кубиком - перець, подрібніть зелень, а гриби наріжте шматочками.
2. Обсмажте на розпеченій сковороді панчетту, потім видаліть її та збережіть 2 столові ложки жиру.
3. Викладіть цибулю і обсмажте його, додайте гриби і перець, сіль і poperčite, злиття вино.
4. Після випаровування рідини додайте в сковороду зелень, перемішайте, обсмажуйте пару хвилин і приберіть сковороду з вогню.
5. Вимийте стегна індички, потім акуратно видаліть кістку.
6. Викладіть начинку на кожне стегно і рівномірно розподіліть.
7. Поверніть стегна в рулет, акуратно, але туго, перев'яжіть натуральної ниткою, щоб начинка не випала.
8. Викладіть стегна в сковороду і обсмажте близько півгодини, потім перекладіть у форму для запікання і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 20-30 хвилин.
9. Готові стегна дістаньте з духовки, потім залиште на кілька хвилин і наріжте невеликими шматочками. Подавайте з гарніром з рису.