Рецепт Стегно індички без кістки фото

Стегно індички без кістки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Індичка, Птах, Гриби, Шинка
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження
Гарячі страви, Страви з начинкою, Рулети

Сьогодні розповім вам про те, як приготувати стегно індички без кістки, яке фарширую овочами і запікаю в духовці. Можете купити готові стегна без кісток або з легкістю обрізати їх самостійно.

Не завжди можна знайти стегна без кісток, тому є безліч навчальних відео, які допоможуть відокремити кістки. Індичку можна подавати з кашею, картоплею або овочами. Можете просто обсмажити стегно або запекти, але краще приготувати його з начинкою, так набагато смачніше. Подавайте блюдо через деякий час, коли воно трохи охололо.

  • Стегно індички - 2 штуки
  • Тунець - 50 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Гриби - 4 штуки
  • Червоний перець - 1/4 штуки
  • Чебрець - 0, 5 чайних ложки
  • Біле сухе вино - 50 мілілітрів
  • Зелень - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
стегно індички без кістки - фото крок 1
1. Очистіть цибулю і наріжте його дрібно, наріжте невеликими смужками панчетту. Кубиком - перець, подрібніть зелень, а гриби наріжте шматочками.
стегно індички без кістки - фото крок 2
2. Обсмажте на розпеченій сковороді панчетту, потім видаліть її та збережіть 2 столові ложки жиру.
стегно індички без кістки - фото крок 3
3. Викладіть цибулю і обсмажте його, додайте гриби і перець, сіль і poperčite, злиття вино.
стегно індички без кістки - фото крок 4
4. Після випаровування рідини додайте в сковороду зелень, перемішайте, обсмажуйте пару хвилин і приберіть сковороду з вогню.
стегно індички без кістки - фото крок 5
5. Вимийте стегна індички, потім акуратно видаліть кістку.
стегно індички без кістки - фото крок 6
6. Викладіть начинку на кожне стегно і рівномірно розподіліть.
стегно індички без кістки - фото крок 7
7. Поверніть стегна в рулет, акуратно, але туго, перев'яжіть натуральної ниткою, щоб начинка не випала.
стегно індички без кістки - фото крок 8
8. Викладіть стегна в сковороду і обсмажте близько півгодини, потім перекладіть у форму для запікання і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 20-30 хвилин.
стегно індички без кістки - фото крок 9
9. Готові стегна дістаньте з духовки, потім залиште на кілька хвилин і наріжте невеликими шматочками. Подавайте з гарніром з рису.

Схожі рецепти