Рецепт Гомілку індички без кістки фото

Гомілку індички без кістки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Індичка, Молочні продукти, Птах
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Фаршировані

Якщо ви любите індичку, то раджу приготувати її гомілку без кістки, фаршировану сиром і беконом. Таке блюдо мені подали в одному столичному ресторані, після чого я стала часто готувати його будинку.

Завдяки тому, що індичка вважається дієтичним м'ясом, її можна сміливо готувати навіть на вечерю (в моїй родині так і роблять). Я зазвичай фарширую гомілки сиром і беконом, але гриби також відмінно підійдуть. На цей раз у мене був сир і бекон. Не забудьте перед відправкою гомілки в духовку змастити поверхню яйцем, це додасть страві ще більшу золотисту і блиск.

  • Гомілки індички - 2 штук
  • Сир - 100 грам
  • Бекон - 100 грам
  • Спеції та сіль - За смаком
  • Яйце - 1 штук
гомілку індички без кістки - фото крок 1
1. Коли я спробувала це блюдо, я перестала готувати інші частини індички. Єдина складність - витягти кістку, але це справа 10 хвилин.
гомілку індички без кістки - фото крок 2
2. Гомілки потрібно розрізати і витягти кістку за допомогою гострого ножа і кухонного сокири (якщо ножем не виходить).
гомілку індички без кістки - фото крок 3
3. Окремо натираємо сир і нарізаємо бекон, це буде наша начинка. Гомілки можна також фарширувати просто сиром або грибами. Навіть овочі в даному випадку будуть доречні.
гомілку індички без кістки - фото крок 4
4. З'єднуємо нашу начинку, викладаємо її в середину гомілки.
гомілку індички без кістки - фото крок 5
5. Потім загортаємо і внизу скріплюємо зубочисткою. Перед відправкою в духовку я зазвичай змащую гомілки розведеним яйцем.
гомілку індички без кістки - фото крок 6
6. Запікаємо гомілку індички без кістки близько години при температурі 170 градусів. Коли на ній буде рум'яна кірочка, гомілку можна вважати готовою.

Схожі рецепти