Рецепт Фарширована гомілку індички в духовці фото

Фарширована гомілку індички в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка , Птах
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Фаршировану гомілку індички можна подати як гарячу страву і як закуску. Ще воно добре підійде для святкового столу. Для начинки ви можете взяти продукти на смак. А я ділюся своїм рецептом!

Опис приготування:

До найвідповідальнішого моменту варто віднести відділення шкірки від самої гомілки. Тому дуже важливо, щоб ніж був досить гострим. Решта процес не викличе складності.

  • Індичка - 2 штуки (гомілка)
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки (середнього розміру)
  • Оливки - За смаком
  • Зелень - 1 пучок (будь-яка)
  • Житній хліб - 2 скибочки
  • Вершки 10% - 30 мілілітрів(20 мл. - в фарш, 10 мл. - для змазування)
  • Сіль - За смаком
  • Часник - За смаком (по бажанню)
  • Чорний перець - За смаком
  • Масло рослинне - 5 Ст. Ложок(3 ст. L. - для обсмажування цибулі, 2 ст. L. - для змащування форми)
фарширована гомілку індички в духовці - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
фарширована гомілку індички в духовці - фото крок 2
Чистий цибулю, наріжте чверть кільцями, перекладіть в сковороду. Додайте 3 ст.Л. Рослинної олії.
фарширована гомілку індички в духовці - фото крок 3
Обсмажте цибулю до м'якості і легкого відтінку.
фарширована гомілку індички в духовці - фото крок 4
Гомілку індички вимийте і промокніть паперовим рушником. Відключіть шкіру з гомілки за допомогою гострого, маленького ножа і зніміть її в протилежну сторону.
фарширована гомілку індички в духовці - фото крок 5
За допомогою кухонного топірця відрубайте гомілку без шкіри. У вас повинна залишитися шкіра з маленькою кісточкою.
фарширована гомілку індички в духовці - фото крок 6
М'ясні відділи кісток. Від другої гомілки нам буде потрібно тільки шкіра з кісточкою.
фарширована гомілку індички в духовці - фото крок 7
М'ясо індички перекрутити на м'ясорубці з крупними гратами. Додайте часник і зелень.
фарширована гомілку індички в духовці - фото крок 8
Хліб наріжте дрібними кубиками і додайте до цибулі. Перемішайте.
фарширована гомілку індички в духовці - фото крок 9
Лук з хлібом додайте у фарш. Додайте сіль, перець і ретельно вимішайте, поступово вводячи вершки.
фарширована гомілку індички в духовці - фото крок 10
Підготовлену шкіру гомілки нафаршіруйте. Набивайте щільно, але стежте, щоб шкіра не порвалася. Увімкніть духовку на 180 градусів.
фарширована гомілку індички в духовці - фото крок 11
Перекладіть гомілки в форму змащену маслом. Змастіть вершками.
фарширована гомілку індички в духовці - фото крок 12
Затягніть форму фольгою і поставте в розігріту духовку на 35 хвилин.
фарширована гомілку індички в духовці - фото крок 13
По закінченню часу, дістаньте форму з гомілками, зніміть фольгу, змастіть ще раз вершками і поставте ще на 10 хвилин в духовку, збільшивши вогонь до 200 градусів.
фарширована гомілку індички в духовці - фото крок 14
Як тільки гомілки покриються рум'яною скоринкою, їх можна діставати. Подавайте в гарячому або в холодному вигляді.
фарширована гомілку індички в духовці - фото крок 15
Смачного!

Схожі рецепти