Гомілку індички в фользі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Нога індички - досить масивна частина всієї туші. Гомілку є смачне темне м'ясо на крупній кістки. Таке м'ясо дуже смачне, і потрібно приготувати його вдало.
Якщо ось так запечене м'ясо індички покласти на шматок хліба і додати шматочок хурми, смак буде неймовірний. Пробуйте!
- Гомілку індичих - 1 штука
- Спеції до птаха - За смаком
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Вершкове масло - 20 грам
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
Як приготувати індиче гомілку в фользі в духовці? Для початку її потрібно вимити й обсушити. Видалити огрубілу шкіру, залишки пір'я.
Змішайте вершкове масло кімнатної температури з невеликою кількістю спецій і солі. Під шкірку викладіть масляну суміш. Саму гомілку натріть сіллю, спеціями і видавленим через прес часником.
Перекладіть гомілку на харчову фольгу. Збризніть рослинним маслом і оберніть в фольгу гомілку так, щоб фольга не порвалася, при цьому вся індичих гомілка була загорнута у фольгу. Пар, який буде утворюватися при запіканні, виходити не повинен.
Увімкніть духовку на 200 градусів. Запікайте індичку в духовці 1, 5 годину. Залежно від розміну гомілки, може знадобитися більше або менше часу.
Подайте гомілку до столу з будь-яким гарніром, овочами і навіть фруктами.