Гомілку індички в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Я дуже люблю страви, коли і м'ясо, і гарнір готуються разом. М'ясо виділяє соки, якими просочується рис або картопля, що дає гарніру додаткові бонуси в смаку.
Індичка - благородна м'ясо птиці. Воно ніжне, вважається дієтичним і відмінно на смак як саме по собі, так і в різних стравах. Багато хто любить робити з такого м'яса щось на кшталт буженини. Ось і я хочу розповісти, як приготувати гомілку індички в духовці.
- Гомілку індички - 1 штука
- Спеції до птаха - За смаком
- Картопля - 1 кілограм
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Часник - 1 зубчик
Як приготувати гомілку індички в духовці? Дуже просто. Разом з гарніром і великою кількістю спецій.
Гомілку індички моєму, видаляємо все зайве.
Гомілку індички моєму, видаляємо все зайве.
М'ясо солимо і перчимо. Один або два зубці часнику наріжте на смужки. У м'ясі зробіть проколи, закладіть в них шматочки часнику.
М'ясо натріть спеціями з усіх боків.
Очистіть картопля. Наріжте його на шматочки-часточки. Добре посоліть, посипте спеціями до м'яса. Полийте рослинним маслом і перемішайте. Добре перемішайте, щоб вся картопля був в маслі.
Очистіть картопля. Наріжте його на шматочки-часточки. Добре посоліть, посипте спеціями до м'яса. Полийте рослинним маслом і перемішайте. Добре перемішайте, щоб вся картопля був в маслі.
Зверху на картоплю покладіть індиче гомілку. Накрийте зверху листом фольги, при 200 градусах запікайте м'ясо з картоплею в духовці близько 1 годину. Зніміть верхній лист фольги і запікайте страву в відкритому вигляді. М'ясо і картоплю зарумянятся.
Подайте до столу, виклавши на страви катофель, а на нього поставить м'ясо. Різати м'ясо слід вже на столі.
Подайте до столу, виклавши на страви катофель, а на нього поставить м'ясо. Різати м'ясо слід вже на столі.