Гомілку індички в рукаві в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Для мене індичка не така буденність як курка. Все-таки і коштує вона дорожче, і не так часто я можу знайти її в магазині. Але коли я її роблю, то це стає справжнім святом. Спробуйте і ви.
З даної інструкції ви дізнаєтеся про те, як приготувати гомілку індички в рукаві в духовці. Виходить дуже соковите і ароматне м'ясо. Скоринка буде дуже рум'яна, так і буде вабити всіх любителів таких страв. Також індичка майже не містить в собі холестерину і легко засвоюється. На торжество таке гаряче може поїсти навіть людина на дієті.
- Індичка гомілку - 900 грам
- Базилік свіжий - 50 грам
- Часник - 4 зубчики
- Лимонний сік - 2 чайних ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Гомілку помийте, видаліть пір'я, якщо необхідно. Зробіть проколи до кісточки.
Базилік помийте і подрібніть. Часник почистіть і дрібно нарубати. Змішайте ці інгредієнти в мисці разом з маслом, сіллю, перцем і лимонним соком.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Змастіть індичку маринадом з минулого кроку. Залиште її на 20 хвилин.
Після цього часу помістіть гомілку в рукав, щільно закрийте, але зробіть один надріз в пакеті. Запікайте 1 час. Приємного вам апетиту!