Гомілку індички в рукаві в духовці

Гомілку індички в рукаві в духовці
Кількість порцій: 3 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Для мене індичка не така буденність як курка. Все-таки і коштує вона дорожче, і не так часто я можу знайти її в магазині. Але коли я її роблю, то це стає справжнім святом. Спробуйте і ви.

опис приготування:

З даної інструкції ви дізнаєтеся про те, як приготувати гомілку індички в рукаві в духовці. Виходить дуже соковите і ароматне м'ясо. Скоринка буде дуже рум'яна, так і буде вабити всіх любителів таких страв. Також індичка майже не містить в собі холестерину і легко засвоюється. На торжество таке гаряче може поїсти навіть людина на дієті.

  • індичка гомілку— 900 грам
  • базилік свіжий— 50 грам
  • часник— 4 зубчики
  • Лимонний сік— 2 чайних ложки
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • сіль— За смаком
  • Чорний мелений перець— За смаком
Гомілку індички в рукаві в духовці - фото крок 1 гомілку помийте, видаліть пір'я, якщо необхідно. Зробіть проколи до кісточки.

Гомілку індички в рукаві в духовці - фото крок 2 Базилік помийте і подрібніть. Часник почистіть і дрібно нарубати. Змішайте ці інгредієнти в мисці разом з маслом, сіллю, перцем і лимонним соком.

Гомілку індички в рукаві в духовці - фото крок 3 Розігрійте духовку до 200 градусів. Змастіть індичку маринадом з минулого кроку. Залиште її на 20 хвилин.

Гомілку індички в рукаві в духовці - фото крок 4 Після цього часу помістіть гомілку в рукав, щільно закрийте, але зробіть один надріз в пакеті. запікайте 1 час. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти

Гомілку індички в рукаві з картоплею

Гомілку індички в рукаві з картоплею

Перебуваєте в пошуках нескладного, ситного і смачного блюда? Тоді це саме те, що вам потрібно. Пропоную вам звернути увагу на простий рецепт гомілки індички в рукаві з картоплею. опис приготування: 1. Насамперед вимийте і висушіть паперовим рушником гомілки. 2. Натріть їх сіллю, перцем (можна ...

читати далі
Фарширована гомілку індички в духовці

Фарширована гомілку індички в духовці

Фаршировану гомілку індички можна подати як гарячу страву і як закуску. Ще воно добре підійде для святкового столу. Для начинки ви можете взяти продукти на смак. А я ділюся своїм рецептом! опис приготування: До найвідповідальнішого моменту варто віднести відділення шкірки від самої гомілки. То...

читати далі
Гомілку індички в духовці

Гомілку індички в духовці

Я дуже люблю страви, коли і м'ясо, і гарнір готуються разом. М'ясо виділяє соки, якими просочується рис або картопля, що дає гарніру додаткові бонуси в смаку. опис приготування: Індичка - благородна м'ясо птиці. воно ніжне, вважається дієтичним і відмінно на смак як саме по собі, так і в різни...

читати далі
Гомілку індички в фользі в духовці

Гомілку індички в фользі в духовці

Нога індички - досить масивна частина всієї туші. Гомілку є смачне темне м'ясо на крупній кістки. Таке м'ясо дуже смачне, і потрібно приготувати його вдало. опис приготування: Якщо ось так запечене м'ясо індички покласти на шматок хліба і додати шматочок хурми, смак буде неймовірний. пробуйте!...

читати далі
Гомілку індички без кістки

Гомілку індички без кістки

Якщо ви любите індичку, то раджу приготувати її гомілку без кістки, фаршировану сиром і беконом. Таке блюдо мені подали в одному столичному ресторані, після чого я стала часто готувати його будинку. опис приготування: завдяки тому, що індичка вважається дієтичним м'ясом, її можна сміливо готув...

читати далі