Соус для салату «Цезар» з майонезом
(покроковий рецепт з фото)
Хочете будинку справжній салат "цезар", як подають в ресторанах? Сам процес досить простий, а головна особливість його в соусі. Я покажу вам, як приготувати соус для салату "цезар" з майонезом.
Перед вами швидкий і неймовірно смачний варіант, як приготувати соус для салату "цезар" з майонезом. З невеликої кількості інгредієнтів і всього за кілька хвилин за допомогою кухонної техніки у вас вийде дивно ніжний і апетитний соус. До речі, якщо у вас немає техніки, то соус потрібно буде дуже інтенсивно збивати віночком, щоб домогтися потрібного результату. Якщо ви відносите себе до шанувальників "цезаря", то цей рецепт вам просто необхідний.
- Майонез - 3 чайних ложки
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Анчоуси - 3 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Сік лимона - 50 мілілітрів
- Оливкова олія - 200 мілілітрів (приблизно)
- Сіль і перець - 1 щіпка
1. Перед вами необхідні для салату і соусу інгредієнти.
2. У чашу кухонного комбайна відправте філе анчоуса, гірчицю, майонез і часник. Додайте сік лимона, сіль і перець за смаком, подрібніть пару хвилин до утворення однорідної пасти.
3. В процесі потроху додавайте оливкове масло, поки не вийде однорідний соус. Перед використанням його краще охолодити (хоча б півгодинки).
4. Ось така краса! Ідеальний соус без особливого клопоту.