Рецепт Соус для салату «Цезар» з майонезом фото

Соус для салату «Цезар» з майонезом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Молочні продукти, Сир, Часник
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Соуси, Заправки для салатів

Хочете будинку справжній салат "цезар", як подають в ресторанах? Сам процес досить простий, а головна особливість його в соусі. Я покажу вам, як приготувати соус для салату "цезар" з майонезом.

Перед вами швидкий і неймовірно смачний варіант, як приготувати соус для салату "цезар" з майонезом. З невеликої кількості інгредієнтів і всього за кілька хвилин за допомогою кухонної техніки у вас вийде дивно ніжний і апетитний соус. До речі, якщо у вас немає техніки, то соус потрібно буде дуже інтенсивно збивати віночком, щоб домогтися потрібного результату. Якщо ви відносите себе до шанувальників "цезаря", то цей рецепт вам просто необхідний.

  • Майонез - 3 чайних ложки
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Анчоуси - 3 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Сік лимона - 50 мілілітрів
  • Оливкова олія - 200 мілілітрів (приблизно)
  • Сіль і перець - 1 щіпка
соус для салату
1. Перед вами необхідні для салату і соусу інгредієнти.
соус для салату
2. У чашу кухонного комбайна відправте філе анчоуса, гірчицю, майонез і часник. Додайте сік лимона, сіль і перець за смаком, подрібніть пару хвилин до утворення однорідної пасти.
соус для салату
3. В процесі потроху додавайте оливкове масло, поки не вийде однорідний соус. Перед використанням його краще охолодити (хоча б півгодинки).
соус для салату
4. Ось така краса! Ідеальний соус без особливого клопоту.

Схожі рецепти