Рецепт Соус до салату «Цезар» фото

Соус до салату «Цезар»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Молочні продукти , Часник
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Соуси , Для птахів , Часниковий соус
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 15 хв.

Любіть салат"Цезар" , але втомилися від готової заправки або несмачного майонезу? Я покажу вам, як приготувати соус до салату"Цезар" , ароматний і смачний, з натурального йогурту і з часником.

Опис приготування:

Зазвичай"Цезар" заправляється легким часниковим соусом, але мені захотілося трохи урізноманітнити його смак. Тому вирішила я приготувати його на йогурті з додаванням анчоусів. Вийшло дуже смачно! Візьміть натуральний грецький йогурт або просто йогурт - головне без ароматизаторів, барвників і присмаку.

  • Йогурт - 100 грам
  • Файл ančousa - 2 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Сир тертий - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
соус до салату
Підготуйте інгредієнти для соусу.
соус до салату
Натріть цедру лимона на тертці.
соус до салату
У чаші блендера змішайте йогурт, подрібнений часник, цедру лимона, лимонний сік і анчоуси. Збийте до однорідної маси.
соус до салату
Посоліть і поперчіть за смаком, додайте тертий сир, ще раз збийте.
Готовий соус до салату"Цезар" зберігайте в холодильнику. Його можна також додавати і до інших салатів або страв. Смачного!

Схожі рецепти