Соус до салату «Цезар»
(покроковий рецепт з фото)
Любіть салат "цезар", але втомилися від готової заправки або несмачного майонезу? Я покажу вам, як приготувати соус до салату "цезар", ароматний і смачний, з натурального йогурту і з часником.
Зазвичай "цезар" заправляється легким часниковим соусом, але мені захотілося трохи урізноманітнити його смак. Тому вирішила я приготувати його на йогурті з додаванням анчоусів. Вийшло дуже смачно! Візьміть натуральний грецький йогурт або просто йогурт - головне без ароматизаторів, барвників і присмаку.
- Йогурт - 100 грам
- Файл ančousa - 2 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Сир тертий - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти для соусу.
Натріть цедру лимона на тертці.
У чаші блендера змішайте йогурт, подрібнений часник, цедру лимона, лимонний сік і анчоуси. Збийте до однорідної маси.
Посоліть і поперчіть за смаком, додайте тертий сир, ще раз збийте.
Готовий соус до салату "цезар" зберігайте в холодильнику. Його можна також додавати і до інших салатів або страв. Смачного!
Готовий соус до салату "цезар" зберігайте в холодильнику. Його можна також додавати і до інших салатів або страв. Смачного!