Рецепт Соус до салату «Цезар» фото

Соус до салату «Цезар»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Молочні продукти, Часник
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Соуси, Часниковий соус

Любіть салат "цезар", але втомилися від готової заправки або несмачного майонезу? Я покажу вам, як приготувати соус до салату "цезар", ароматний і смачний, з натурального йогурту і з часником.

Зазвичай "цезар" заправляється легким часниковим соусом, але мені захотілося трохи урізноманітнити його смак. Тому вирішила я приготувати його на йогурті з додаванням анчоусів. Вийшло дуже смачно! Візьміть натуральний грецький йогурт або просто йогурт - головне без ароматизаторів, барвників і присмаку.

  • Йогурт - 100 грам
  • Файл ančousa - 2 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Сир тертий - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
соус до салату
Підготуйте інгредієнти для соусу.
соус до салату
Натріть цедру лимона на тертці.
соус до салату
У чаші блендера змішайте йогурт, подрібнений часник, цедру лимона, лимонний сік і анчоуси. Збийте до однорідної маси.
соус до салату
Посоліть і поперчіть за смаком, додайте тертий сир, ще раз збийте.
Готовий соус до салату "цезар" зберігайте в холодильнику. Його можна також додавати і до інших салатів або страв. Смачного!

Схожі рецепти