Рецепт Соус для салату «Цезар» простий фото

Соус для салату «Цезар» простий
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Молочні продукти, Сир, Часник
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Соуси, До салату, Заправки для салатів

Дуже люблю цей салат, весь час замовляю його в кафе і частенько роблю вдома. Замість покупної заправки пропоную зробити її самостійно. Розповім, як приготувати соус для салату «Цезар» простий.

Цей соус підійде для «Цезаря» з куркою, з перепелиними яйцями, з морепродуктами. Заправку можете зробити заздалегідь, зберігайте її в холодильнику, використовуйте при необхідності. Заправку можна використовувати для інших салатів або закусок. Майонез для соусу краще сделайть самостійно, але можна купити готовий.

  • Часник - 2 часточки
  • Паста з анчоусів - 1 Чайна ложка
  • Лимон - 1 штука (сік)
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Соуза «Worcestershire» - 1 Чайна ложка
  • Майонез - 1 Склянка

Схожі рецепти