Рецепт Соус для салату «Цезар» простий фото

Соус для салату «Цезар» простий
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Молочні продукти , Сир , Часник
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Соуси , До салату , Заправки для салатів
Кількість порцій: 9
Час приготування: 15 хв.

Дуже люблю цей салат, весь час замовляю його в кафе і частенько роблю вдома. Замість покупної заправки пропоную зробити її самостійно. Розповім, як приготувати соус для салату «Цезар» простий.

Опис приготування:

Цей соус підійде для «Цезаря» з куркою, з перепелиними яйцями, з морепродуктами. Заправку можете зробити заздалегідь, зберігайте її в холодильнику, використовуйте при необхідності. Заправку можна використовувати для інших салатів або закусок. Майонез для соусу краще сделайть самостійно, але можна купити готовий.

  • Часник - 2 часточки
  • Паста з анчоусів - 1 Чайна ложка
  • Лимон - 1 штука (сік)
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Соуза «Worcestershire» - 1 Чайна ложка
  • Майонез - 1 Склянка
  • Сир пармезан" - 0, 5 штуки
  • Сіль, чорний перець - За смаком (по 1 щіпці)
соус для салату
1. Часник натріть на тертці, до нього викладіть пасту з анчоусів, свіжовичавлений сік лимона (2 столові ложки), гірчицю, вустерширський соус, збийте масу віночком.
соус для салату
2. Викладіть в миску майонез, подрібнений на дрібній тертці сир «Пармезан», сіль, перець, збийте все гарненько.
соус для салату
3. Полийте салат відразу приготовленої заправкою або перекладіть її в банку і зберігайте в холодильнику.

Схожі рецепти