Соус для салату «Цезар» простий
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 9
Час приготування: 15 хв.
Дуже люблю цей салат, весь час замовляю його в кафе і частенько роблю вдома. Замість покупної заправки пропоную зробити її самостійно. Розповім, як приготувати соус для салату «Цезар» простий.
Опис приготування:
Цей соус підійде для «Цезаря» з куркою, з перепелиними яйцями, з морепродуктами. Заправку можете зробити заздалегідь, зберігайте її в холодильнику, використовуйте при необхідності. Заправку можна використовувати для інших салатів або закусок. Майонез для соусу краще сделайть самостійно, але можна купити готовий.
- Часник - 2 часточки
- Паста з анчоусів - 1 Чайна ложка
- Лимон - 1 штука (сік)
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Соуза «Worcestershire» - 1 Чайна ложка
- Майонез - 1 Склянка
- Сир пармезан" - 0, 5 штуки
- Сіль, чорний перець - За смаком (по 1 щіпці)
1. Часник натріть на тертці, до нього викладіть пасту з анчоусів, свіжовичавлений сік лимона (2 столові ложки), гірчицю, вустерширський соус, збийте масу віночком.
2. Викладіть в миску майонез, подрібнений на дрібній тертці сир «Пармезан», сіль, перець, збийте все гарненько.
3. Полийте салат відразу приготовленої заправкою або перекладіть її в банку і зберігайте в холодильнику.