Соус для салату «Цезар» простий
(покроковий рецепт з фото)
Дуже люблю цей салат, весь час замовляю його в кафе і частенько роблю вдома. Замість покупної заправки пропоную зробити її самостійно. Розповім, як приготувати соус для салату «Цезар» простий.
Цей соус підійде для «Цезаря» з куркою, з перепелиними яйцями, з морепродуктами. Заправку можете зробити заздалегідь, зберігайте її в холодильнику, використовуйте при необхідності. Заправку можна використовувати для інших салатів або закусок. Майонез для соусу краще сделайть самостійно, але можна купити готовий.
- Часник - 2 часточки
- Паста з анчоусів - 1 Чайна ложка
- Лимон - 1 штука (сік)
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Соуза «Worcestershire» - 1 Чайна ложка
- Майонез - 1 Склянка