Рулет з гомілки індички без кістки
(покроковий рецепт з фото)
Іноді можна знайти в продажу досить велику гомілку індички, а що з нею робити незрозуміло. Однією спекотної на сковороді не звільнишся. Тому подивіться, як приготувати рулет з гомілки індички .
Сама індичка не відрізняється особливою соковитістю. Однак за рахунок начинки з помідорів і яєць рулетик НЕ буде сухим. М'ясо вийде ароматним і ніжним, в міру пряним.
Цей рулет з індички ідеально впишеться в новорічне або різдвяне меню. Пробуйте на здоров'я і відзначайте свята зі смаком!
- Яйце - 1 штука
- Куркума - 1 щіпка
- Часник - 2 зубчики
- Базилік сушений - 1 щіпка
- Гомілку індички - 2 штуки
- Масло рослинне - 20 мілілітрів
- Помідори в'ялені - 4 штуки
З гомілок індички видаліть всі кістки. Зробіть це якісно, Адже це не дуже приємно раптово натикатися на тверду кістку в страві.
Тушки м'яса посоліть, поперчіть. Додайте трохи масла, часнику, сушеного Базиліка. Залиште гомілки вбирати спеції на деякий час.
Яйце збийте з сіллю, перцем і куркумою. Посмажте з суміші омлет і складіть його навпіл.
На омлет викладіть в'ялені помідори одним рядом.
Поверніть для початку омлет, а далі шматки м'яса. Постарайтесь скрутить 2 окремих шматочка індички в один рулет.
Загорніть вийшов рулет спочатку в фольгу, а потім в харчову плівку. Запікайте в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 1 - 1, 5 годину.
Подавайте готовий рулет гарячим з відвареною картоплею. Також його можна подати холодним як закуску, нарізавши скибочками. Смачного!