Рецепт Рулет з гомілки індички без кістки фото

Рулет з гомілки індички без кістки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Індичка, Птах, Яйця
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження, Фуршет, Новий рік
Гарячі страви, Страви з начинкою

Іноді можна знайти в продажу досить велику гомілку індички, а що з нею робити незрозуміло. Однією спекотної на сковороді не звільнишся. Тому подивіться, як приготувати рулет з гомілки індички .

Сама індичка не відрізняється особливою соковитістю. Однак за рахунок начинки з помідорів і яєць рулетик НЕ буде сухим. М'ясо вийде ароматним і ніжним, в міру пряним.

Цей рулет з індички ідеально впишеться в новорічне або різдвяне меню. Пробуйте на здоров'я і відзначайте свята зі смаком!

  • Яйце - 1 штука
  • Куркума - 1 щіпка
  • Часник - 2 зубчики
  • Базилік сушений - 1 щіпка
  • Гомілку індички - 2 штуки
  • Масло рослинне - 20 мілілітрів
  • Помідори в'ялені - 4 штуки
рулет з гомілки індички без кістки - фото крок 1
З гомілок індички видаліть всі кістки. Зробіть це якісно, Адже це не дуже приємно раптово натикатися на тверду кістку в страві.
рулет з гомілки індички без кістки - фото крок 2
Тушки м'яса посоліть, поперчіть. Додайте трохи масла, часнику, сушеного Базиліка. Залиште гомілки вбирати спеції на деякий час.
рулет з гомілки індички без кістки - фото крок 3
Яйце збийте з сіллю, перцем і куркумою. Посмажте з суміші омлет і складіть його навпіл.
рулет з гомілки індички без кістки - фото крок 4
На омлет викладіть в'ялені помідори одним рядом.
рулет з гомілки індички без кістки - фото крок 5
Поверніть для початку омлет, а далі шматки м'яса. Постарайтесь скрутить 2 окремих шматочка індички в один рулет.
рулет з гомілки індички без кістки - фото крок 6
Загорніть вийшов рулет спочатку в фольгу, а потім в харчову плівку. Запікайте в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 1 - 1, 5 годину.
рулет з гомілки індички без кістки - фото крок 7
Подавайте готовий рулет гарячим з відвареною картоплею. Також його можна подати холодним як закуску, нарізавши скибочками. Смачного!

Схожі рецепти