Гомілки індички в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Індичка - дієтичне і смачне м'ясо. З неї виходять дуже смачні страви. Підкажемо рецепт, як приготувати гомілки індички в духовці. Побалуйте себе і свою сім'ю смачним обідом або вечерею!
Спосіб приготування досить простий, м'ясо необхідно замаринувати і випікати в духовці. Індичка виходить соковитою, але в той же час дієтичної. Як гарнір до гомілок приготуємо овочі. Для маринування можна взяти будь-які спеції і трави за смаком. Найскладніше - це почекати, адже птах готується близько двох годин, а слинки натінают текти з першими ароматами з духовки. Приступаємо!
- Гомілки - 2 штуки
- Картопля - 6 штук
- Морквина - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
- Приправа до птаха - За смаком
- Rafinirovannoe масло - За смаком
- Орегано - За смаком
- Базилік - За смаком
- Вода - За смаком
- Гірчичний - За смаком
1. Беремо всі необхідні для приготування інгредієнти.
2. Гомілки індички ретельно промиваємо, вищипує дрібні пір'я, якщо такі залишилися, витираємо паперовим рушником насухо і кладемо в миску.
3. В окремій мисці змішуємо сіль і перець, приправу для птиці і гірчицю в зернах, перемішуємо все і рівномірно розподіляємо по всій поверхні птиці.
4. Миску з гомілками ретельно загортаємо плівкою і відправляємо в холодильник мінімум на 6 годин, а найкраще на ніч.
5. Духова шафа розігріваємо до 200 градусів, відправляємо в нього гомілки з очищеними овочами на дві години.
6. Під кінець приготування розрізаємо рукав, щоб гомілки вкрилися золотистою скоринкою. Ми залишаємо їх так хвилин на 10-20.
7. Готові гомілки перекладаємо на тарілку і прикрашаємо овочами. Подаємо страву гарячою. Смачного!