Курячі гомілки з рисом в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Іноді можна взяти одні і ті ж продукти і приготувати абсолютно нове блюдо. Так у мене на кухні і сталося цього разу. Прості інгредієнти зійшлися тут і порадували всю мою родину. Читайте!
Гаряче блюдо просто робиться, але оригінально подається, тому підійде для сімейного свята. Подивіться, як приготувати курячі гомілки з рисом в духовці. Будемо інгредієнти відразу запікати разом, а не окремо смажити і варити. Спеції та приправи на ваш смак. Обережно, Чи не передержіте блюдо в печі, а то рис засохне.
- Мал - 350 грам
- Вода - 700 мілілітрів
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Куряча гомілка - 6 штук
- Рослинна олія - 1, 5 Ст. Ложки
- Приправа для курки - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Підготуйте необхідні продукти.
2. Спочатку промийте, почистіть і натріть на крупній тертці моркву.
3. Чистий цибулю і Мельк nashinkuyte.
4. Потім обсмажити цибулю з морквою в розігрітій олії до м'якості, постійно помішуючи.
5. В кінці присолите овочі, а потім викладіть у форму для випічки.
6. Потім промийте і розкладіть в форму для випічки рис. Додати сіль его.
7. Тим же часом промийте та висушіть курку. Потім натріть її приправою.
8. Тепер влийте воду в форму для випічки.
9. І викладіть гомілки.
10. Запікайте блюдо в духовці при 180 градусах 50-60 хвилин. Смачного!