Курячі гомілки за старовинним французьким рецептом
(покроковий рецепт з фото)
Ніжна вершкова курочка з легким ароматом бекону та смачною підливою, яку приготуємо з великої кількості овочів і грибів. Пригощайтеся!
Блюдо робиться дуже легко і просто. Виходить смачно і ситно, особливо зараз, коли починається холодна погода. Гриби можна брати будь-які. Це можуть бути печериці або лісові і навіть заморожені. Сметана потрібна хорошої якості і не кисла. Якщо все-таки вона кислуватий, то додайте трохи цукру за смаком. Гарнір під цю курочку підходить будь-який. Смачного!
- Гомілка куряча - 5 штук
- Морква - 150 грам
- Гриби - 300 грам
- Крем 25% - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Бекон - 100 грам
- Вино біле сухе - 100 мілілітрів
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Приправити сіллю і poperčite Kuric. Обсмажте на гарячій сковороді з маслом до рум'яної скоринки з двох сторін. Викладіть на тарілку.
Наріжте моркву кружечками, цибуля півкільцями.
Обсмажте овочі і дрібно нарізаний бекон протягом п'яти хвилин. Додайте нарізані гриби і смажте ще п'ять хвилин.
Покладіть гомілки на овочеву подушку і влийте вино. Закрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні протягом десяти хвилин.
Додайте сметану, сіль, перець, перемішайте. Гасіть ще десять хвилин під кришкою.
Подавайте відразу.
Смачного!