Рецепт Курячі гомілки за старовинним французьким рецептом фото

Курячі гомілки за старовинним французьким рецептом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Птах, Курка, Курячі гомілки
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Ніжна вершкова курочка з легким ароматом бекону та смачною підливою, яку приготуємо з великої кількості овочів і грибів. Пригощайтеся!

Блюдо робиться дуже легко і просто. Виходить смачно і ситно, особливо зараз, коли починається холодна погода. Гриби можна брати будь-які. Це можуть бути печериці або лісові і навіть заморожені. Сметана потрібна хорошої якості і не кисла. Якщо все-таки вона кислуватий, то додайте трохи цукру за смаком. Гарнір під цю курочку підходить будь-який. Смачного!

  • Гомілка куряча - 5 штук
  • Морква - 150 грам
  • Гриби - 300 грам
  • Крем 25% - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Бекон - 100 грам
  • Вино біле сухе - 100 мілілітрів
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
курячі гомілки за старовинним французьким рецептом - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
курячі гомілки за старовинним французьким рецептом - фото крок 2
Приправити сіллю і poperčite Kuric. Обсмажте на гарячій сковороді з маслом до рум'яної скоринки з двох сторін. Викладіть на тарілку.
курячі гомілки за старовинним французьким рецептом - фото крок 3
Наріжте моркву кружечками, цибуля півкільцями.
курячі гомілки за старовинним французьким рецептом - фото крок 4
Обсмажте овочі і дрібно нарізаний бекон протягом п'яти хвилин. Додайте нарізані гриби і смажте ще п'ять хвилин.
курячі гомілки за старовинним французьким рецептом - фото крок 5
Покладіть гомілки на овочеву подушку і влийте вино. Закрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні протягом десяти хвилин.
курячі гомілки за старовинним французьким рецептом - фото крок 6
Додайте сметану, сіль, перець, перемішайте. Гасіть ще десять хвилин під кришкою.
курячі гомілки за старовинним французьким рецептом - фото крок 7
Подавайте відразу.
курячі гомілки за старовинним французьким рецептом - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти