Стейк з французьким соусом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування свинячого стейка з класичним французьким соусом з додаванням цибулі і червоного вина.
Класичний рецепт стейка з французьким соусом, який поєднує в собі дві переваги. По перше, його легко готувати. По-друге, він володіє чудовим смаком. На гарнір до цього блюда можна подати картопля, гриби або овочі. Сам соус дуже легко готується і має божественний смак.
- Свинина - 225 грам
- Цибуля - 1 штука
- Червоне вино - 175 мілілітрів
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
1. Почистити і дрібно нарізати цибулю. Додати половину оливкової олії в сковорідку і поставити на середній вогонь. Додати цибулю і смажити, поки він не розм'якне і не підрум'яняться. Це займе приблизно 5 хвилин. Під час приготування, часто заважайте лук, щоб він не прилип до дна сковорідки.
2. Викласти цибулю зі сковорідки, додати масло, що залишилося і нагріти на середньому вогні. Додати свинину. Готувати від 2 до 4 хвилин з одного боку, в залежності від того, яким Ви любите м'ясо. Перевернути і готувати 1 ½ до 3 ½ хвилин з іншого боку.
3. За три хвилини до готовності м'яса, викласти цибулю назад в сковорідку і влити червоне вино. Помішувати рідина протягом наступних трьох хвилин, поки він не буде нагадувати по густоті сироп. Уважно стежте за консистенцією, щоб суміш не загусла надміру.
4. Свинячі стейки викласти в тарілки і полити соусом. Негайно подати на стіл.