Рецепт Яловичий стейк з соусом фото

Яловичий стейк з соусом
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Яловичина
ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Стейк , Солоне
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Соковитий і ніжний м'ясний стейк з ароматним і пікантним соусом. Таке блюдо можна зробити до будь-якого святкового вечері. Зробіть такий і ви за рецептом, як приготувати яловичий стейк з соусом.

Опис приготування:

Соус роблять на основі жиру, який утворився після обсмажування стейка. Перед приготуванням м'ясо коштує дістати з холодильника, щоб воно було кімнатної температури при обсмажуванні. Не шкодуйте соусу і щедро полийте їм м'ясо, так блюдо буде тільки смачніше.

  • Яловичий стейк - 4 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Яловичий бульйон - 0, 5 склянки
  • Вустерширський соус - 4 чайних ложки
  • Гірчичний - 2 чайних ложки
  • Томатна паста - 2 чайних ложки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Luk-salotų - 1 штука
  • Коньяк - 4 Ст. Ложки
  • Вершки - 1/3 склянки
  • Зелена цибуля - 2 штуки
яловичий стейк з соусом - фото крок 1
1. Вимийте м'ясо, витріть його насухо і посоліть, залиште на 15 хвилин. Розтопити вершкове масло на сковороді і викладіть стейки, в залежності від товщини м'яса, обсмажуйте його протягом 2-4 хвилин. Зніміть м'ясо з вогню і обсмажте дрібно рубаний лук.
яловичий стейк з соусом - фото крок 2
2. Змішайте бульйон, вустерширський соус, гірчицю, томатну пасту. Влийте в сковороду коньяк і випарити спирт, влийте бульйон і доведіть до кипіння, потім варіть близько 2-3 хвилин до утворення густої маси.
яловичий стейк з соусом - фото крок 3
3. Влийте вершки і варіть ще пару хвилин.
яловичий стейк з соусом - фото крок 4
4. Подавайте готовий стейк з соусом і посипте зеленою цибулею.

Схожі рецепти