Яловичий стейк з цибулевої приправою
(покроковий рецепт з фото)
Страва, безумовно, сподобається чоловікам. Адже стейк - справжня чоловіча їжа. Буде соковито, ароматно і дуже смачно!
Родзинка цього рецепта зовсім не стейк, а пікантна і ароматна луковая приправа. Заходьте і знайомтесь з рецептом!
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Винний оцет - 3 Ст. Ложки
- Сіль і мелений перець - За смаком
- Червона цибуля - 1/2 штуки
- Подрібнений часник - 1 Ст. Ложка
- Зелені оливки без кісточок - 1/3 склянки (нарізаних кільцями)
- Апельсин навів - 1 штука
- Стейк яловичини без кісток - 2 штуки
1. Мед змішайте з оцтом. Приправити сіллю і poperčite.
2. Цибуля, часник і петрушку почистіть, наріжте.
3. Відокремте філе у апельсина і наріжте.
4. Оливки наріжте кружальцями. Все перемішайте. Приправа готова.
5. Стейк помийте, обсушити і обсмажити на грилі або сковороді.
6. Подавайте стейк з приправою. Смачного!