Рецепт Тушковане м'ясо в помідорно-цибулевої підливі фото

Тушковане м'ясо в помідорно-цибулевої підливі
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Тушковане м'ясо в помідорно-цибулевої підливі - просте в приготуванні, але дуже смачне і ситне блюдо домашньої кухні. На свято блюдо таке не приготуєш, а як буденний обід або вечерю - саме те.

Опис приготування:

Тушковане м'ясо в помідорно-цибулевої підливі - досить звичайне блюдо, чомусь навіть нагадують традиційні страви в радянських їдальнях - гарнір, м'ясо, подлівной. Що, блюдо аж ніяк не святковий, проте не кожен адже день якісь новації готувати Тушковане м'ясо в помідорно-цибулевої підливі - це буденне блюдо, смачне і ситне, поживна і апетитне. Готується просто, інгредієнти прості - словом, то, що треба в буденний день.

  • М'ясо (говяжья грудинка) - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 1 кілограм
  • Помідори у власному соку - 500 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Оцет 6% - 1 Чайна ложка
  • Чорний мелений перець - - За смаком
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - - За смаком
тушковане м'ясо в помідорно-цибулевої підливі - фото крок 1
Складові.
тушковане м'ясо в помідорно-цибулевої підливі - фото крок 2
Цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями.
тушковане м'ясо в помідорно-цибулевої підливі - фото крок 3
М'ясо миємо, видаляємо все прожилки і жир, нарізаємо на невеликі шматочки стороною приблизно в 2-3 см.
тушковане м'ясо в помідорно-цибулевої підливі - фото крок 4
Обсмажуємо цибулю до золотистого.
тушковане м'ясо в помідорно-цибулевої підливі - фото крок 5
Додаємо м'ясо і, перемішуючи, обсмажуємо м'ясо з цибулею 5-7 хвилин. Коли м'ясо змінить колір і покриється невеликий скоринкою, робимо вогонь мінімальним, а в сковороду наливаємо воду - так, щоб повністю приховувала вміст сковороди.
тушковане м'ясо в помідорно-цибулевої підливі - фото крок 6
Коли рідина наполовину випарується, додаємо в сковороду томати і продовжуємо тушкувати на повільному вогні.
тушковане м'ясо в помідорно-цибулевої підливі - фото крок 7
Ще через кілька хвилин додаємо оцет і спеції. Перемішуємо і тушкуємо на повільному вогні до готовності м'яса і бажаної консистенції підливи.
тушковане м'ясо в помідорно-цибулевої підливі - фото крок 8
Подаємо в гарячому вигляді з гарніром і овочами. Смачного.

Схожі рецепти