Рецепт Яловичина в підливі фото

Яловичина в підливі
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Проста і домашня кухня не зрівняється ні з якою іншою. Складові, які можна знайти у кожного в холодильнику, досить правильно поєднати, тоді вийде прекрасне блюдо.

Прочитайте, як приготувати яловичину в підливі. Нічого надприродного в рецепті немає, тому з ним впорається навіть новачок. До такого гарячого підійдуть макарони або пюре. Заливка буде зроблена з томатної пасти. М'ясо вийде м'яким. Чимось блюдо схоже на азу, але все-таки потребує гарнірі.

  • Яловичина - 300 грам (м'якоть)
  • Бульйон яловичий - 300 мілілітрів
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Огірок солоний - 2 штуки
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
яловичина в підливі - фото крок 1
Яловичину помийте і наріжте соломкою.
яловичина в підливі - фото крок 2
Цибуля, морква і часник очистіть. Морква помийте і наріжте соломкою. Лук нарубати четвертинками. Часник подрібніть.
яловичина в підливі - фото крок 3
Обсмажте яловичину в маслі до скоринки. Додати сіль.
яловичина в підливі - фото крок 4
Потім додайте часник, цибулю і моркву. Перемішайте і продовжуйте смажити протягом 7 хвилин.
яловичина в підливі - фото крок 5
Огірки наріжте соломкою. Додайте в сковороду.
яловичина в підливі - фото крок 6
Потім додайте пасту і цукор. Перемішайте і готуйте 2 хвилини. Залийте бульйон. Доведіть до кипіння.
яловичина в підливі - фото крок 7
Гасіть до м'якості м'яса. Посоліть і поперчіть за смаком. Смачного!

Схожі рецепти