Яловичина в підливі
(покроковий рецепт з фото)
Проста і домашня кухня не зрівняється ні з якою іншою. Складові, які можна знайти у кожного в холодильнику, досить правильно поєднати, тоді вийде прекрасне блюдо.
Прочитайте, як приготувати яловичину в підливі. Нічого надприродного в рецепті немає, тому з ним впорається навіть новачок. До такого гарячого підійдуть макарони або пюре. Заливка буде зроблена з томатної пасти. М'ясо вийде м'яким. Чимось блюдо схоже на азу, але все-таки потребує гарнірі.
- Яловичина - 300 грам (м'якоть)
- Бульйон яловичий - 300 мілілітрів
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Огірок солоний - 2 штуки
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Яловичину помийте і наріжте соломкою.
Цибуля, морква і часник очистіть. Морква помийте і наріжте соломкою. Лук нарубати четвертинками. Часник подрібніть.
Обсмажте яловичину в маслі до скоринки. Додати сіль.
Потім додайте часник, цибулю і моркву. Перемішайте і продовжуйте смажити протягом 7 хвилин.
Огірки наріжте соломкою. Додайте в сковороду.
Потім додайте пасту і цукор. Перемішайте і готуйте 2 хвилини. Залийте бульйон. Доведіть до кипіння.
Гасіть до м'якості м'яса. Посоліть і поперчіть за смаком. Смачного!