Овочеві кульки в підливі
(покроковий рецепт з фото)
Простий, зрозумілий, недорогий і класний рецепт перед вами. Хочу показати вам, як приготувати овочеві кульки в підливі. Усім шанувальникам різноманітності в щоденному меню повинно бути цікаво
Блюдо добре тим, Його користувачі ви можете абсолютно будь-які овочі, які опиняться під рукою. Овочеві суміші з пачки, до речі, теж будуть дуже до речі. Соус можете зробити самостійно на основі помідорів, або ж можна взяти покупної, наприклад. Подавати кульки можна як самостійно блюдо, а можна доповнити гарячим: рибою або м'ясом.
- Кольорова капуста - 200 грам
- Морква - 2-3 штук
- Капуста - 2 штуки
- Сіль і спеції - За смаком(Ferry Масала, імбир, чилі, зелень і т.Д.)
- Борошно - 2 Ст. Ложки (або крохмаль)
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Цибулина - 1 штука
- Помідори - 2-3 штук
- Часник і імбир - За смаком
- Сіль, спеції, зелень - За смаком
1. Відваріть до готовності картопля, очистіть і натріть його на тертці. Туди ж натріть моркву і капусту.
2. Додайте до овочів зелень, сіль і спеції. Все ретельно перемішайте.
3. З отриманої маси сформуйте невеликі кульки, обваляйте їх у борошні.
4. Обсмажте на сильному вогні кульки до утворення скоринки, акуратно зніміть зі сковороди. Туди додайте цибулю, часник і подрібнений імбир. Обсмажте хвилин 5. Викладіть помідори, додайте сіль і спеції, поверніть на сковороду кульки і тушкуйте ще хвилин 5.
5. Овочеві кульки в підливі - це просто, корисний, звичайно ж, смачно. Рекомендую!