Рецепт Котлети, тушковані в підливі фото

Котлети, тушковані в підливі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Пісні страви , Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Це простий рецепт котлет, тушкованих в підливі. Виходить дуже смачне і ситне блюдо, яке сподобається всім справжнім м'ясоїдам. Спробуйте і переконайтеся самі: відмінне доповнення до будь-якого гарніру!

Опис приготування:

Рецепт приготування котлет, тушкованих в підливі, сподобається насамперед тим, хто любить"від душі" ситно і смачно поїсти. Тут як раз такий рецепт, навіть якщо каша вийшла недосоленной або пюре вийшло з грудочками - не біда, це чудове блюдо все врятує і прикрасить собою будь-який гарнір! Так що розповім, як приготувати котлети, тушковані в підливі. Сподіваюся, вам сподобається мій рецепт!

  • Фарш - 500 грам
  • Томати у власному соку - 700 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Бульйон - 1/4 склянки
  • Панірувальні сухарі - 1/4 склянки
  • Спеції - За смаком
котлети, тушковані в підливі - фото крок 1
1. Змішаємо між собою фарш, подрібнену цибулю і яйце, перемішаємо, рясно посипавши спеціями і панірувальними сухарями. Замісити однорідний фарш.
котлети, тушковані в підливі - фото крок 2
2. Ліпимо з фаршу котлетки, обсмажити їх в глибокому сотейнику на рослинному маслі з усіх боків.
котлети, тушковані в підливі - фото крок 3
3. Потім заливаємо бульйоном і перетертими томатами у власному соку. Додамо спеції за смаком. На маленькому вогні доводимо до кипіння, після чого тушкуємо ще 10 хвилин.
котлети, тушковані в підливі - фото крок 4
4. Готово! Котлети подавайте до"голому" гарніру, полив вийшла підливою. Смачного!

Схожі рецепти