Котлети, тушковані в підливі
(покроковий рецепт з фото)
Це простий рецепт котлет, тушкованих в підливі. Виходить дуже смачне і ситне блюдо, яке сподобається всім справжнім м'ясоїдам. Спробуйте і переконайтеся самі: відмінне доповнення до будь-якого гарніру!
Рецепт приготування котлет, тушкованих в підливі, сподобається насамперед тим, хто любить "від душі" ситно і смачно поїсти. Тут як раз такий рецепт, навіть якщо каша вийшла недосоленной або пюре вийшло з грудочками - не біда, це чудове блюдо все врятує і прикрасить собою будь-який гарнір! Так що розповім, як приготувати котлети, тушковані в підливі. Сподіваюся, вам сподобається мій рецепт!
- Фарш - 500 грам
- Томати у власному соку - 700 грам
- Цибуля - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Бульйон - 1/4 склянки
- Панірувальні сухарі - 1/4 склянки
- Спеції - За смаком
1. Змішаємо між собою фарш, подрібнену цибулю і яйце, перемішаємо, рясно посипавши спеціями і панірувальними сухарями. Замісити однорідний фарш.
2. Ліпимо з фаршу котлетки, обсмажити їх в глибокому сотейнику на рослинному маслі з усіх боків.
3. Потім заливаємо бульйоном і перетертими томатами у власному соку. Додамо спеції за смаком. На маленькому вогні доводимо до кипіння, після чого тушкуємо ще 10 хвилин.
4. Готово! Котлети подавайте до "голому" гарніру, полив вийшла підливою. Смачного!