Котлети в підливі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами оригінальним рецептом, як приготувати котлети в підливі в духовці. Котлетки виходять надзвичайно ніжними і соковитими, навіть не потребують гарнірі, а готуються не складно!
Котлети можете приготувати з готового фаршу (я взяла свинячий фарш готовий). Якщо покупному не довіряєте, завжди можна приготувати фарш самостійно. До речі, котлетки можете зробити і рубаними, тоді м'ясо просто дрібно порубати. Також для приготування котлет пропоную зробити овочеву підливу зі сметаною і томатним соком. Останній можете замінити і на томатну пасту.
- Капуста - 400 грам
- Фарш - 500 грам
- Мал - 120 грам
- Цибуля - 1-2 штук
- Яйце - 1 штука
- Морквина - 1 штука
- Томатний сік - 300 грам
- Крем - 200 грам
- Спеції - - За смаком
- Сухарі - За смаком
Приготуйте спочатку фарш для котлет: м'ясо подрібніть в фарш (я ж відразу беру готовий фарш), рис проваріть до напівготовності, капусту теж порубати і проваріть (дуже зручно готувати одночасно і рис, і капусту в пароварці. Це швидко, а результат чудовий). Потім змішайте фарш, Мал, капусту, яйце, одну цибулину подрібнену і спеції. Перемішайте все.
Котлетки обваляйте в сухарях. Тепер є два варіанти: можете злегка обсмажити котлети на сковороді до рум'яної скоринки (хвилин 10) або відправити в духовку теж хвилин на 10 podrumânit'sâ. Я особисто обсмажую.
Приготуйте підливу: поріжте дрібно цибулю, натріть на тертці моркву, тушкуйте на сковороді на олії рослинній. Потім влийте томатний сік і сметану, розмішайте і дайте закипіти.
Перекладіть котлети на деко, залийте підливою і відправте в духовку при 200 З хвилин на 25-30.
Готовність перевіряйте в процесі.
Перекладіть котлети на деко, залийте підливою і відправте в духовку при 200 З хвилин на 25-30.
Готовність перевіряйте в процесі.
Готові котлети в підливі в духовці вийшли дуже соковитими і ароматними. Можете їх також подати з картопляним пюре. Смачного!