Яловичий стейк на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Для справжніх шанувальників м'яса в найпростішому і смачне варіанті уявляю цей рецепт. Якщо ви не знаєте, яке блюдо подати до вечері або на обід, беріть на замітку цю приголомшливу ідею!
Перед вами класний рецепт приготування яловичого стейка на сковороді. Зі спецій - тільки сіль, щоб не перебивати смак м'яса. А ось для аромату рекомендую додати трохи трав і часнику, але це вже опціонально. Важливо вибрати правильну сковороду! Використовувати найкраще важку, з товстим дном і хорошим покриттям сковороду, щоб м'ясо не приставало. Отже, розповім про все по порядку.
- Яловичий стейк - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Розмарин чи чебрець - 1-2 штук (гілочки)
1. Перед початком приготування відразу поставте сковороду розігріватися на вогонь. Яловичину вимийте, обсушити паперовою серветкою.
2. Додайте за смаком сіль. Також можна поперчити.
3. Викладіть стейк на розігріту сковороду і смажте стейки 1 хвилину з одного сорони. Після переверніть і знову смажте хвилинку. Продовжуйте смажити, перевертаючи, в цілому 4 хвилини.
4. Акуратно додайте олію, часник і трави, смажте ще по хвилині з кожної сторони. Зніміть сковороду з вогню і дайте стейкам відпочити 5 хвилин перед подачею.
5. Час смаження можна збільшити, якщо ви хочете отримати повну прожарювання.
Ось такий яловичий стейк на сковороді. Просто пальчики оближеш!
Ось такий яловичий стейк на сковороді. Просто пальчики оближеш!