Рецепт Яловичий стейк на сковороді фото

Яловичий стейк на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Яловичина
ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Стейк
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.

Для справжніх шанувальників м'яса в найпростішому і смачне варіанті уявляю цей рецепт. Якщо ви не знаєте, яке блюдо подати до вечері або на обід, беріть на замітку цю приголомшливу ідею!

Опис приготування:

Перед вами класний рецепт приготування яловичого стейка на сковороді. Зі спецій - тільки сіль, щоб не перебивати смак м'яса. А ось для аромату рекомендую додати трохи трав і часнику, але це вже опціонально. Важливо вибрати правильну сковороду! Використовувати найкраще важку, з товстим дном і хорошим покриттям сковороду, щоб м'ясо не приставало. Отже, розповім про все по порядку.

  • Яловичий стейк - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Розмарин чи чебрець - 1-2 штук (гілочки)
яловичий стейк на сковороді - фото крок 1
1. Перед початком приготування відразу поставте сковороду розігріватися на вогонь. Яловичину вимийте, обсушити паперовою серветкою.
яловичий стейк на сковороді - фото крок 2
2. Додайте за смаком сіль. Також можна поперчити.
яловичий стейк на сковороді - фото крок 3
3. Викладіть стейк на розігріту сковороду і смажте стейки 1 хвилину з одного сорони. Після переверніть і знову смажте хвилинку. Продовжуйте смажити, перевертаючи, в цілому 4 хвилини.
яловичий стейк на сковороді - фото крок 4
4. Акуратно додайте олію, часник і трави, смажте ще по хвилині з кожної сторони. Зніміть сковороду з вогню і дайте стейкам відпочити 5 хвилин перед подачею.
яловичий стейк на сковороді - фото крок 5
5. Час смаження можна збільшити, якщо ви хочете отримати повну прожарювання.
Ось такий яловичий стейк на сковороді. Просто пальчики оближеш!

Схожі рецепти