Рецепт Яловичий стейк (дуже простий рецепт) фото

Яловичий стейк (дуже простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Яловичина
ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Стейк

Любителям м'яса присвячується! Навряд чи хтось із нас не поважає смачно просмажене м'яса. Сьогодні я розповім вам, як приготувати стейк без праці і зусиль. Таке блюдо обов'язково сподобається Вашій родині!

Такі стейки виходять соковитими і смачними, якщо не любите прожарювання "медіум", то запечіть м'ясо в духовці після обсмажування на сковороді. Таке м'ясо можна подати і на повсякденний вечерю, і на святковий стіл. Головне, що до такої страви підійде будь-який гарнір. Також подавайте стейк з соусом і салатом зі свіжих овочів.

  • Стейк на кістці яловичий - 4 штуки
  • Паприка - 1 Ст. Ложка
  • Мелений коріандр - 1 Чайна ложка
  • Цибулевий порошок - 1/2 чайних ложки
  • Часниковий порошок - 1/2 чайних ложки
  • Каєнський перець - 1/2 чайних ложки
  • Куркума - 1/2 чайних ложки
  • Морська сіль і мелений чорний перець - За смаком
1
Насамперед поставте гриль сковороду на вогонь.
2
У мисці змішайте всі спеції, крім паприки. Стейки натріть паприкою, а потім обваляйте в суміші спецій.
3
Залиште стейки на 5 хвилин в приправах, потім обсмажте на сковороді по 3-4 хвилини з кожного боку. Дайте м'яса "відпочити" 2 хвилини і пробуйте.
4
Смачного!

Схожі рецепти