Яловичий стейк (дуже простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Любителям м'яса присвячується! Навряд чи хтось із нас не поважає смачно просмажене м'яса. Сьогодні я розповім вам, як приготувати стейк без праці і зусиль. Таке блюдо обов'язково сподобається Вашій родині!
Такі стейки виходять соковитими і смачними, якщо не любите прожарювання "медіум", то запечіть м'ясо в духовці після обсмажування на сковороді. Таке м'ясо можна подати і на повсякденний вечерю, і на святковий стіл. Головне, що до такої страви підійде будь-який гарнір. Також подавайте стейк з соусом і салатом зі свіжих овочів.
- Стейк на кістці яловичий - 4 штуки
- Паприка - 1 Ст. Ложка
- Мелений коріандр - 1 Чайна ложка
- Цибулевий порошок - 1/2 чайних ложки
- Часниковий порошок - 1/2 чайних ложки
- Каєнський перець - 1/2 чайних ложки
- Куркума - 1/2 чайних ложки
- Морська сіль і мелений чорний перець - За смаком
1
Насамперед поставте гриль сковороду на вогонь.
2
У мисці змішайте всі спеції, крім паприки. Стейки натріть паприкою, а потім обваляйте в суміші спецій.
3
Залиште стейки на 5 хвилин в приправах, потім обсмажте на сковороді по 3-4 хвилини з кожного боку. Дайте м'яса "відпочити" 2 хвилини і пробуйте.
4
Смачного!