Рецепт Яловичий стейк (дуже простий рецепт) фото

Яловичий стейк (дуже простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Яловичина
ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Стейк
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Любителям м'яса присвячується! Навряд чи хтось із нас не поважає смачно просмажене м'яса. Сьогодні я розповім вам, як приготувати стейк без праці і зусиль. Таке блюдо обов'язково сподобається Вашій родині!

Опис приготування:

Такі стейки виходять соковитими і смачними, якщо не любите прожарювання"медіум" , то запечіть м'ясо в духовці після обсмажування на сковороді. Таке м'ясо можна подати і на повсякденний вечерю, і на святковий стіл. Головне, що до такої страви підійде будь-який гарнір. Також подавайте стейк з соусом і салатом зі свіжих овочів.

  • Стейк на кістці яловичий - 4 штуки
  • Паприка - 1 Ст. Ложка
  • Мелений коріандр - 1 Чайна ложка
  • Цибулевий порошок - 1/2 чайних ложки
  • Часниковий порошок - 1/2 чайних ложки
  • Каєнський перець - 1/2 чайних ложки
  • Куркума - 1/2 чайних ложки
  • Морська сіль і мелений чорний перець - За смаком
1
Насамперед поставте гриль сковороду на вогонь.
2
У мисці змішайте всі спеції, крім паприки. Стейки натріть паприкою, а потім обваляйте в суміші спецій.
3
Залиште стейки на 5 хвилин в приправах, потім обсмажте на сковороді по 3-4 хвилини з кожного боку. Дайте м'яса"відпочити" 2 хвилини і пробуйте.
4
Смачного!

Схожі рецепти