Рецепт Яловичий стейк з молочної підливою фото

Яловичий стейк з молочної підливою
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Молочні продукти , Яловичина , Молоко
ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Стейк
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Потрібна швидка і смачна ідея для вечері? Спробуйте відтворити на своїй кухні цю класну ідею, як приготувати яловичий стейк з молочної підливою. Не складно, апетитно і дуже оригінально.

Опис приготування:

Сам рецепт дійсно абсолютно нескладний, так що його обов'язково оцінять новачки на кухні і зайняті господині. До того ж така підлива допомагає використовувати залишки борошна для панірування, а це економно і практично:) Подавайте м'ясо до столу з гарніром або улюбленими овочами.

  • Яловичий стейк - 4 штуки
  • Борошно - 1/2 склянки
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець, мелений часник - За смаком
  • Молоко - 1.5 склянки
яловичий стейк з молочної підливою - фото крок 1
1. Стейки вимийте і висушіть паперовим рушником. Злегка відбийте.
яловичий стейк з молочної підливою - фото крок 2
2. Приправити сіллю і poperčite, додайте мелений часник за смаком.
яловичий стейк з молочної підливою - фото крок 3
3. Обваляйте з усіх боків в борошні.
яловичий стейк з молочної підливою - фото крок 4
4. Викладіть на сковороду з розтопленим вершковим і оливковою олією.
яловичий стейк з молочної підливою - фото крок 5
5. Обсмажте з двох сторін до рум'яної.
яловичий стейк з молочної підливою - фото крок 6
6. Зніміть м'ясо зі сковороди. Додайте туди борошно, що залишилося, обсмажте трохи. Влейте молоко. Додайте сіль, перець, Уваров підливу трохи до загустіння.

Схожі рецепти