Суп з гомілки індички
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо індички вважають найкориснішим і дієтичним. І це дійсно так. У ньому мало шкідливого холестерину і воно відмінно засвоюється організмом. Давайте приготуємо суп з гомілки індички.
Немає нічого простіше, ніж зварити суп з гомілки індички. А якщо бульйон ви приготуєте заздалегідь, то на все про все у вас буде потрібно хвилин 35-40 і сім'я буде смачно і ситно нагодована. Корисний, ароматний і смачний суп подавайте в обід. Замість фарфалле підійдуть будь-які макаронні вироби.
- Гомілку індички - 700 грам
- Вода - 1, 5 L
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Соняшникова олія - 20 мілілітрів
- Фарфалле - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Кріп - 5 грам
Візьміть всі інгредієнти для приготування супу з гомілкою індички.
Гомілку індички помийте, викладіть в каструлю і залийте водою.
Доведіть вміст каструлі до кипіння, зніміть піну. Після вогонь збавте до мінімуму і варіть бульйон з індичкою до готовності.
Бульйон процідіть і налийте в каструлю. Картопля очистіть, помийте і наріжте кубиками, викладіть в каструлю.
Моркву і цибулю очистіть, помийте, наріжте дрібно. Викладіть в сковороду з рослинним маслом. Припустіть овочі на невеликому вогні протягом 7-8 хвилин перемішуючи.
Після морква з цибулею додайте в суп.
Коли овочі в супі будуть майже готові, додайте фарфалле. Додати сіль за смаком вир.
Варіть суп до готовності всіх інгредієнтів. В кінці додайте нарізаний кріп або петрушку. А також м'ясо відвареної гомілки індички.
Суп з гомілки індички готовий. Подавайте на обід дорослим і дітям.