Антрекот у аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
Соковитий і дуже смачний антрекот в аерогрилі в домашніх умовах стане справжньою знахідкою для тих, хто любить готувати прості, апетитні і ситні блюда.
1. Для початку необхідно вимити і просушити яловичину. Викласти м'ясо в глибоку миску.
2. Очистити часник і пропустити через прес.
3. З'єднати його з оливковою олією, додати дрібку перцю і сік лимона за смаком. Влити трохи соєвого соусу або всипати сіль. Ретельно перемішати.
4. Полити сумішшю м'ясо. Ідеальний варіант - це замаринувати заздалегідь антрекот в аерогрилі в домашніх умовах хоча б на пару годин.
5. Лист фольги згорнути в два рази і викласти на нього м'ясо. Вилити залишки соусу і акуратно загорнути фольгу, щільно защипи краю.
6. Викласти м'ясо на середню грати і запікати від 25 до 40 хвилин, в залежності від бажаного результату.
7. У процесі можна 1 раз перевернути м'ясо.
Ось такий простий рецепт антрекота в аерогрилі. При подачі можна доповнити блюдо гарніром до смаку або улюбленими овочами, наприклад.
- Антрек - 500 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Перець - 1 щіпка
- Соєвий соус - За смаком
- Часник - 1-3 зубчиків
- Сік лимона - 2-3 Ст. Ложок
2. Очистити часник і пропустити через прес.
3. З'єднати його з оливковою олією, додати дрібку перцю і сік лимона за смаком. Влити трохи соєвого соусу або всипати сіль. Ретельно перемішати.
4. Полити сумішшю м'ясо. Ідеальний варіант - це замаринувати заздалегідь антрекот в аерогрилі в домашніх умовах хоча б на пару годин.
5. Лист фольги згорнути в два рази і викласти на нього м'ясо. Вилити залишки соусу і акуратно загорнути фольгу, щільно защипи краю.
6. Викласти м'ясо на середню грати і запікати від 25 до 40 хвилин, в залежності від бажаного результату.
7. У процесі можна 1 раз перевернути м'ясо.
Ось такий простий рецепт антрекота в аерогрилі. При подачі можна доповнити блюдо гарніром до смаку або улюбленими овочами, наприклад.