Рецепт Антрекот яловичий фото

Антрекот яловичий
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Яловичина
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку, На святковий стіл, День народження, Новий рік, Різдво
Гарячі страви, Антрек

Соковитий, апетитний і неймовірно смачний антрекот яловичий в домашніх умовах можна приготувати не гірше ресторанного, якщо дотримуватися кількох простих правил, описаних в цьому рецепті.

Цей рецепт приготування антрекота яловичого підійде як для гриля, так і для сковороди. Ступінь підсмажування можна контролювати часом приготування, а значить - в ваших силах зробити таке м'ясо, яке вам більше до смаку.

  • Яловичина - 700-800 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
антрекот яловичий - фото крок 1
1. М'ясо потрібно вимити під проточною водою, потім добре обсушити паперовим рушником і залишити на деякий час.
антрекот яловичий - фото крок 2
2. Щоб антрекот яловичий в домашніх умовах не був занадто сухим, м'ясо повинно бути не дуже тонко нарізано. Кожен шматочок посолити за смаком і при бажанні присипати чорним перцем. Використовувати різні спеції в даному випадку не потрібно, доповнити смак м'ясо краще соусом при подачі.
антрекот яловичий - фото крок 3
3. За допомогою пензлика змастити м'ясо з усіх боків рослинним маслом і відправити на гриль або сковороду, попередньо добре розігріту.
антрекот яловичий - фото крок 4
4. З кожного боку шматочок м'яса потрібно смажити близько 3-5 хвилин, в залежності від бажаного результату. Важливо не пересушити м'ясо і не перевертати його туди-сюди.
антрекот яловичий - фото крок 5
5. Останнім штрихом буде обсмажування бочків. Це дуже простий рецепт антрекота яловичого, проте м'ясо виходить дійсно дивним. Доповнити блюдо можна абсолютно будь-які гарніром, овочами, соусом або подати до столу з скибочкою свіжого хліба, наприклад.

Схожі рецепти