Рецепт Антрекот з яловичини на сковороді фото

Антрекот з яловичини на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Яловичина
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Антрек

Встояти перед апетитним і соковитим шматочком м'яса правильно прожарювання досить складно. Не варто відмовляти собі в задоволенні, краще приготувати антрекот з яловичини на сковороді в домашніх умовах.

Це дивно простий рецепт антрекота з яловичини на сковороді, без зайвих спецій і інших добавок. Такий варіант гарячого блюда підійде для справжніх цінителів соковитого і ніжного м'яса.

1. Для початку яловичину потрібно вимити і ретельно обсушити, щоб прибрати зайву вологу.

2. Паралельно потрібно відразу поставити на повільний вогонь сковороду, щоб як слід її прогріти. Найкраще використовувати хорошу сковороду-гриль, так м'ясо вийде дійсно ідеальним.

3. Обсушене м'ясо трохи підсолити і поперчити за смаком.

4. Додати трохи рослинного масла, взбризнув їм м'ясо з усіх боків.

5. Коли сковорода добре нагрілася можна викласти м'ясо. Час приготування залежить від ваших смакових уподобань. Мінімально антрекот з яловичини на сковороді в домашніх умовах смажиться близько 3 хвилин з кожного боку, але час може бути збільшено.

6. Головний секрет цієї страви в тому, що м'ясо потрібно перевернути на сковороді тільки 1 раз.

Подавати до столу його можна відразу, доповнивши соусом, наприклад, або улюбленим гарніром.


  • Яловичина - 500 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Це дивно простий рецепт антрекота з яловичини на сковороді, без зайвих спецій і інших добавок. Такий варіант гарячого блюда підійде для справжніх цінителів соковитого і ніжного м'яса.

1. Для початку яловичину потрібно вимити і ретельно обсушити, щоб прибрати зайву вологу.

2. Паралельно потрібно відразу поставити на повільний вогонь сковороду, щоб як слід її прогріти. Найкраще використовувати хорошу сковороду-гриль, так м'ясо вийде дійсно ідеальним.

3. Обсушене м'ясо трохи підсолити і поперчити за смаком.

4. Додати трохи рослинного масла, взбризнув їм м'ясо з усіх боків.

5. Коли сковорода добре нагрілася можна викласти м'ясо. Час приготування залежить від ваших смакових уподобань. Мінімально антрекот з яловичини на сковороді в домашніх умовах смажиться близько 3 хвилин з кожного боку, але час може бути збільшено.

6. Головний секрет цієї страви в тому, що м'ясо потрібно перевернути на сковороді тільки 1 раз.

Подавати до столу його можна відразу, доповнивши соусом, наприклад, або улюбленим гарніром.

Схожі рецепти