Антрекот з яловичини на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Встояти перед апетитним і соковитим шматочком м'яса правильно прожарювання досить складно. Не варто відмовляти собі в задоволенні, краще приготувати антрекот з яловичини на сковороді в домашніх умовах.
Це дивно простий рецепт антрекота з яловичини на сковороді, без зайвих спецій і інших добавок. Такий варіант гарячого блюда підійде для справжніх цінителів соковитого і ніжного м'яса.
1. Для початку яловичину потрібно вимити і ретельно обсушити, щоб прибрати зайву вологу.
2. Паралельно потрібно відразу поставити на повільний вогонь сковороду, щоб як слід її прогріти. Найкраще використовувати хорошу сковороду-гриль, так м'ясо вийде дійсно ідеальним.
3. Обсушене м'ясо трохи підсолити і поперчити за смаком.
4. Додати трохи рослинного масла, взбризнув їм м'ясо з усіх боків.
5. Коли сковорода добре нагрілася можна викласти м'ясо. Час приготування залежить від ваших смакових уподобань. Мінімально антрекот з яловичини на сковороді в домашніх умовах смажиться близько 3 хвилин з кожного боку, але час може бути збільшено.
6. Головний секрет цієї страви в тому, що м'ясо потрібно перевернути на сковороді тільки 1 раз.
Подавати до столу його можна відразу, доповнивши соусом, наприклад, або улюбленим гарніром.
- Яловичина - 500 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. Для початку яловичину потрібно вимити і ретельно обсушити, щоб прибрати зайву вологу.
2. Паралельно потрібно відразу поставити на повільний вогонь сковороду, щоб як слід її прогріти. Найкраще використовувати хорошу сковороду-гриль, так м'ясо вийде дійсно ідеальним.
3. Обсушене м'ясо трохи підсолити і поперчити за смаком.
4. Додати трохи рослинного масла, взбризнув їм м'ясо з усіх боків.
5. Коли сковорода добре нагрілася можна викласти м'ясо. Час приготування залежить від ваших смакових уподобань. Мінімально антрекот з яловичини на сковороді в домашніх умовах смажиться близько 3 хвилин з кожного боку, але час може бути збільшено.
6. Головний секрет цієї страви в тому, що м'ясо потрібно перевернути на сковороді тільки 1 раз.
Подавати до столу його можна відразу, доповнивши соусом, наприклад, або улюбленим гарніром.