Рецепт Антрекот зі свинини на сковороді фото

Антрекот зі свинини на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Антрек

Якщо ви не в силах встояти перед ароматом і смаком соковитого шматочка м'яса, тоді пропоную вам звернути увагу на цей простий рецепт антрекота зі свинини на сковороді.

Можливо, це самий елементарний рецепт приготування антрекота зі свинини на сковороді, який прийде на виручку зайнятим господаркам і всім любителям простих страв. Спеції можна взяти абсолютно будь-які за смаком, проте краще не перестаратися, щоб зберегти натуральний смак м'яса.

  • Свинина - 500 грам
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Бальзамічний оцет - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Чебрець - 1 щіпка (або інші трави)
антрекот зі свинини на сковороді - фото крок 1
1. Основний інгредієнт - це, звичайно ж, м'ясо. Його необхідно вимити, обсушити трохи і дати полежати трохи, щоб свинина стала кімнатної температури. При бажанні м'ясо можна нарізати скибочками або смажити цілком.
антрекот зі свинини на сковороді - фото крок 2
2. З'єднати сіль і мелений перець, як слід перемішати. При бажанні в рецепт приготування антрекота зі свинини на сковороді можна використовувати трохи гострого перцю або інші приправи за смаком.
антрекот зі свинини на сковороді - фото крок 3
3. Натерти сіллю і перцем м'ясо з усіх боків. Капнути пару крапель оливкової олії і бальзамічного оцту. Доповнити смак свинини можна ароматними травами, сушеними або свіжими. В даному випадку використовується чебрець.
антрекот зі свинини на сковороді - фото крок 4
4. На сковороду налити трохи олії і як слід його розігріти. Викласти шматочок м'яса і смажити на середньому вогні близько 3-7 хвилин, в залежності від бажаного ступеня прожарювання. Також антрекот зі свинини на сковороді в домашніх умовах можна довести до готовності на водяній бані або в духовці, наприклад.
антрекот зі свинини на сковороді - фото крок 5
5. Коли м'ясо готове, його потрібно акуратно зняти зі сковороди, трохи остудити і нарізати тонкими скибочками. Подавати блюдо до столу можна з будь-яким гарніром, а також овочами або пікантним соусом.

Схожі рецепти