Антрекот зі свинини на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 35 хв.
Якщо ви не в силах встояти перед ароматом і смаком соковитого шматочка м'яса, тоді пропоную вам звернути увагу на цей простий рецепт антрекота зі свинини на сковороді.
Опис приготування:
Можливо, це самий елементарний рецепт приготування антрекота зі свинини на сковороді, який прийде на виручку зайнятим господаркам і всім любителям простих страв. Спеції можна взяти абсолютно будь-які за смаком, проте краще не перестаратися, щоб зберегти натуральний смак м'яса.
- Свинина - 500 грам
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Бальзамічний оцет - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Чебрець - 1 щіпка (або інші трави)
1. Основний інгредієнт - це, звичайно ж, м'ясо. Його необхідно вимити, обсушити трохи і дати полежати трохи, щоб свинина стала кімнатної температури. При бажанні м'ясо можна нарізати скибочками або смажити цілком.
2. З'єднати сіль і мелений перець, як слід перемішати. При бажанні в рецепт приготування антрекота зі свинини на сковороді можна використовувати трохи гострого перцю або інші приправи за смаком.
3. Натерти сіллю і перцем м'ясо з усіх боків. Капнути пару крапель оливкової олії і бальзамічного оцту. Доповнити смак свинини можна ароматними травами, сушеними або свіжими. В даному випадку використовується чебрець.
4. На сковороду налити трохи олії і як слід його розігріти. Викласти шматочок м'яса і смажити на середньому вогні близько 3-7 хвилин, в залежності від бажаного ступеня прожарювання. Також антрекот зі свинини на сковороді в домашніх умовах можна довести до готовності на водяній бані або в духовці, наприклад.
5. Коли м'ясо готове, його потрібно акуратно зняти зі сковороди, трохи остудити і нарізати тонкими скибочками. Подавати блюдо до столу можна з будь-яким гарніром, а також овочами або пікантним соусом.