Рецепт Антрекот на сковороді фото

Антрекот на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Новий рік , Різдво
Гарячі страви , Антрек
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 30 хв.

Антрекот на сковороді треба запікати в кухні з хорошою витяжкою. Запах від м'яса піде по всій квартирі! Навіть сусіди можуть збігтися! Антрекот для смаження повинен бути сантиметра 3 товщиною. Поїхали!

Опис приготування:

Як приготувати антрекот на сковороді?

1. М'ясо промийте, залиште на столі, поки воно не досягне кімнатної температури.

2. Гарненько промокніть паперовим рушником. Антрекот повинен бути сухим.

3. Вбийте в м'ясо сіль і мелений чорний перець. Якщо хочете погостріше, то перцю треба побільше. Взагалі, раджу самим приготувати суміш з перців (чорного, червоно, запашного) в ступці.

4. У сковороду влийте трохи масла. Масло в сковорідку годі й наливати, а змастити ним антрекот.

5. Розігрійте сковороду з маслом на високому вогні.

6. Викладіть антрекот в сковорідку і обсмажуйте по 5-6 хвилин з кожного боку. М'ясо не пробивайте виделкою, перевертайте за допомогою щипців або дерев'яної лопатки.

7. Готовий антрекот викладіть на тарілку і залиште на 10 хвилин відпочити.

Подавайте антрекот з улюбленим гарніром.

Антрекот на сковороді готовий!

Смачного!

  • Антрек - 1 штука(500-550 г)
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок (або рослинне)
Як приготувати антрекот на сковороді?

1. М'ясо промийте, залиште на столі, поки воно не досягне кімнатної температури.

2. Гарненько промокніть паперовим рушником. Антрекот повинен бути сухим.

3. Вбийте в м'ясо сіль і мелений чорний перець. Якщо хочете погостріше, то перцю треба побільше. Взагалі, раджу самим приготувати суміш з перців (чорного, червоно, запашного) в ступці.

4. У сковороду влийте трохи масла. Масло в сковорідку годі й наливати, а змастити ним антрекот.

5. Розігрійте сковороду з маслом на високому вогні.

6. Викладіть антрекот в сковорідку і обсмажуйте по 5-6 хвилин з кожного боку. М'ясо не пробивайте виделкою, перевертайте за допомогою щипців або дерев'яної лопатки.

7. Готовий антрекот викладіть на тарілку і залиште на 10 хвилин відпочити.

Подавайте антрекот з улюбленим гарніром.

Антрекот на сковороді готовий!

Смачного!

Схожі рецепти