Антрекот на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Антрекот на сковороді треба запікати в кухні з хорошою витяжкою. Запах від м'яса піде по всій квартирі! Навіть сусіди можуть збігтися! Антрекот для смаження повинен бути сантиметра 3 товщиною. Поїхали!
Як приготувати антрекот на сковороді?
1. М'ясо промийте, залиште на столі, поки воно не досягне кімнатної температури.
2. Гарненько промокніть паперовим рушником. Антрекот повинен бути сухим.
3. Вбийте в м'ясо сіль і мелений чорний перець. Якщо хочете погостріше, то перцю треба побільше. Взагалі, раджу самим приготувати суміш з перців (чорного, червоно, запашного) в ступці.
4. У сковороду влийте трохи масла. Масло в сковорідку годі й наливати, а змастити ним антрекот.
5. Розігрійте сковороду з маслом на високому вогні.
6. Викладіть антрекот в сковорідку і обсмажуйте по 5-6 хвилин з кожного боку. М'ясо не пробивайте виделкою, перевертайте за допомогою щипців або дерев'яної лопатки.
7. Готовий антрекот викладіть на тарілку і залиште на 10 хвилин відпочити.
Подавайте антрекот з улюбленим гарніром.
Антрекот на сковороді готовий!
Смачного!
- Антрек - 1 штука(500-550 г)
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок (або рослинне)
1. М'ясо промийте, залиште на столі, поки воно не досягне кімнатної температури.
2. Гарненько промокніть паперовим рушником. Антрекот повинен бути сухим.
3. Вбийте в м'ясо сіль і мелений чорний перець. Якщо хочете погостріше, то перцю треба побільше. Взагалі, раджу самим приготувати суміш з перців (чорного, червоно, запашного) в ступці.
4. У сковороду влийте трохи масла. Масло в сковорідку годі й наливати, а змастити ним антрекот.
5. Розігрійте сковороду з маслом на високому вогні.
6. Викладіть антрекот в сковорідку і обсмажуйте по 5-6 хвилин з кожного боку. М'ясо не пробивайте виделкою, перевертайте за допомогою щипців або дерев'яної лопатки.
7. Готовий антрекот викладіть на тарілку і залиште на 10 хвилин відпочити.
Подавайте антрекот з улюбленим гарніром.
Антрекот на сковороді готовий!
Смачного!