Антрекот зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Класичні антрекоти готують зі свинини і яловичини, але зі свинини вони виходять м'якше і соковитіше, а готуються вони швидше. Як приготувати антрекот зі свинини читайте в моєму рецепті.
Кількість порцій: 5
- Свинина (вирізка) - 1 кілограм
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 6 Ст. Ложок
- Сіль, перець - За смаком
- Часник - 1-2 зубчиків
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
1. Розділіть свинину на 5 шматків. Відбити їх спеціальним молотком з двох сторін. Чим сильніше відбити м'ясо, тим швидше і легше вони підсмажаться. Кожен шматок натерти сіллю і перцем з двох сторін.
2. В окремій мисці збити яйця в піну. Часник пропустити через Часничниці. Перемішати яйця з сіллю, перцем, і часником. В окремій тарілці приготувати борошно. Вмочити кожен антрекот в борошно, потім - в яйце. Зробити це два рази.
3. Розігріти в сковороді рослинне масло. Коли воно розжариться, покласти туди паніровані антрекоти. Смажити їх на великому вогні. Перевертати їх потрібно кілька разів під час смаження. Тоді антрекот вийде м'яким і соковитим. Пересмажувати антрекоти не можна. М'ясо в такому випадку вийде жорстким. Ароматні антрекоти з пательні викладати на тарілки і відразу ж подавати на стіл. Заздалегідь антрекоти готувати не треба. Краще відразу перед застосуванням.