Гречка з морквою і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Різноманітний і смачний раціон для своєї сім'ї - ось основна проблема кожної господині. Хочеться, щоб було смачно і недорого. Пропонуємо простий варіант, як приготувати гречку з морквою і цибулею.
Приготування гарніру для щоденного вечері, обіду залежить від фантазії і наявності продуктів в холодильнику. Навіть саму звичайну кашу можна зробити дуже смачною і поживною. Гречка - частий гість на наших столах, в ній багато вітамінів і корисних речовин. Такий гарнір підходить для риби, м'яса, овочів або підливи. Піджарка з моркви і цибулі додасть звичайної каші насичений смак.
- Гречка - 300 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морквина - 1 штука
- Соняшникова олія - За смаком
- Вершкове масло - 30 грам
- Сіль і перець - За смаком
1. Цибулину чистимо від лушпиння і моєму в холодній воді, нарізаємо невеликим кубиком. Морквину чистимо і моєму, подрібнюємо на крупній тертці. Сковороду ставимо на вогонь, наливаємо соняшникову олію і розігріваємо, потім відправляємо цибулю і моркву, додаємо вершкове масло і обсмажуємо до м'якості.
2. Гречку попередньо очищаємо і промиваємо, заливаємо водою і залишаємо на 10-15 хвилин.
3. До обсмаженою овочам викладаємо крупу, заливаємо водою, щоб та покрила кашу на 2 пальця, солимо і перчимо. Накриваємо кришкою і готуємо на слабкому вогні 20-25 хвилин.