Гречка з грибами і морквою
(покроковий рецепт з фото)
Гречана каша з грибами і морквою - корисне і дуже смачна страва. Готується легко і просто, при цьому варто зовсім недорого. Така каша - відмінний гарнір до м'яса, рибі, птиці.
Ароматну, розсипчасту гречку з морквою і печерицями приготувати дуже просто. Гриби беріть будь-які за смаком і наявності. Каша виходить дуже смачною і без м'яса, як самостійну страву. Ситно і дуже корисно.
- Крупа гречана - 1 Склянка
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Печериці - 150 грам
- Соняшникова олія - 30 мілілітрів
- Сіль - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування гречки з морквою і грибами.
Морква очистіть, помийте. Наріжте і викладіть в каструлю з товстим дном.
Ріпчасту цибулю очистіть, помийте і дрібно наріжте. Додайте до моркви.
Печериці очистіть і наріжте не дуже дрібно. Додайте до цибулі і моркви в каструлю.
Налийте соняшникову олію і 30 мл. Води. Накрийте каструлю кришкою і тушкуйте овочі з грибами 7-8 хвилин. Періодично перемішуючи.
Гречану крупу переберіть, ретельно помийте і викладіть в каструлю з цибулею, морквою і грибами.
Наливати 300 мл води. Додати сіль за смаком.
Накрийте каструлю кришкою і варіть кашу на мінімальному вогні до готовності.
Гречка з морквою і грибами готова. Подавайте, як самостійну страву або на гарнір.