Гречка з цибулею і морквою
(покроковий рецепт з фото)
Гречка з цибулею і морквою - дуже простий і смачний гарнір, який чудово поєднується з м'ясними та рибними стравами. Блюдо готується дуже легко і швидко. Обов'язково приготуйте на обід або вечерю!
Перед вами - простий рецепт приготування гречки з цибулею і морквою. Для початку, зваріть гречку до готовності. Овочі подрібніть і обсмажте на олії, додайте зварену гречку і спеції. Перемішайте і тушкуйте страву до готовності під кришкою. Подавайте з м'ясними стравами і овочами. Хай щастить!
- Морква - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Гречка - 350 грам
- Олія соняшникова - 3 Ст. Ложки
- Сіль і спеції - За смаком
Попередньо відваріть до готовності гречку в киплячій, підсоленій воді. Тим часом, морква нарізаємо кубиками, а цибуля подрібнюємо. Обсмажуємо овочі на рослинному маслі, 3-4 хвилини.
Додаємо на сковороду зварену гречку.
Перемішуємо, солимо і кладемо приправу. Тушкуємо під кришкою 5-6 хвилин.
Смачного!