Гострий овочевий салат з дайкона

Рецепт Гострий овочевий салат з дайкона фото

Дайкон називають ще японської редькою, за смаком він дуже соковитий і ніжний. Раджу, як приготувати гострий овочевий салат з дайкона, яскравий, смачний, вітамінний, гарний, легкий і корисний! Такий салат прекрасно прикрасить ваш стіл в будь-який час року. Кількість вітамінів в ньому просто зашкалює, а смакові якості перевершують інші овочеві сала...

Читати далі

Плов з сочевиці

Рецепт Плов з сочевиці фото

Плов з сочевицею - чудове блюдо, яке підійде для обіду або вечері. До речі, плов виходить пісним, що важливо для тих, хто дотримується посту. Блюдо розраховане на 2-3 порції, рекомендую! До вашої уваги - простий рецепт приготування плову з сочевиці. Моркву і цибулю гасяться на рослинній олії, потім додається рис, сочевиця і томати, зверху вливаєт...

Читати далі

❤️ На нашому сайті ви знайдете багато різноманітних рецептів узбецької кухні. Це одна з найбільш смачних та оригінальних кухонь Середньої Азії, яка привертає до себе увагу багатьох гурманів з усього світу.

⚛ Узбецька кухня багата на традиційні страви з використанням свіжих овочів, фруктів, м'яса та приправ. Багато страв готуються на основі рису, який є основним продуктом у збалансованому раціоні узбеків.

❕ Однією з найбільш відомих страв узбецької кухні є плов, який готується з рису, м'яса, моркви, лука та інших приправ. Це ситна та смачна страва, яка дуже популярна серед місцевого населення та туристів.

❕ Ще однією з популярних страв є лагман, який готується з м'ясом, овочами та великою кількістю приправ. Це дуже поживна страва, яка чудово підходить для холодної пори року.

◼️ Узбецька кухня також славиться своїми смачними десертами. Один з найбільш відомих десертів - це халва, який готується з кунжуту, цукру та інших інгредієнтів. Цей десерт має приємну текстуру та неповторний смак, який запам'ятовується на довго.

На нашому сайті ви також знайдете рецепти інших популярних страв узбецької кухні, таких як:

  • манти,
  • самса,
  • халва,
  • лагман,
  • шурва та багато інших.

❕ Кожен рецепт супроводжується детальним описом процесу готування та списком необхідних інгредієнтів.

❕ Крім того, на нашому сайті ви знайдете поради та рекомендації щодо вибору інгредієнтів, які допоможуть вам з готуванням узбецьких страв вдома.

ℹ️ Необхідно пам'ятати, що багато страв узбецької кухні вимагають великої уваги до деталей та вміння правильно вибрати та підготувати інгредієнти. Наприклад, для готування плову необхідно використовувати спеціальний рис, який має особливі властивості та додає страві неповторний смак.

✔️ Також важливо враховувати традиційні особливості узбецької кухні, такі як використання багато приправ та прянощів, що додають стравам неповторний смак та аромат.

✔️ Крім того, на нашому сайті ви знайдете інформацію про традиції та культуру узбецької кухні, яка допоможе вам краще зрозуміти та оцінити цю кухню.

✔️ Завдяки нашому розділу з рецептами узбецької кухні ви зможете поглибити свої знання про кулінарію Середньої Азії та попрактикуватись в готуванні цих неповторних та смачних страв вдома.

❤️ Отже, якщо ви хочете спробувати щось нове та оригінальне у своїй кулінарній практиці, відвідайте наш розділ з рецептами узбецької кухні та розпочніть свою кулінарну подорож до Середньої Азії.

Palova

Рецепт Palova фото

Palova - традиційне блюдо народів Середньої Азії. В перекладі, це плов. Заходьте і дивіться! Я навчу Вас, як приготувати справжній "палів " , а готувати ми будемо його а казані на багатті. Запрошую! Рецепт традиційний, так готувати плов мене навчив виходець із середньої Азії, який працював у нас на дачі. Тому рекомендую точно слідувати рецептом. ...

Читати далі

Лагман с редькой

Рецепт Лагман с редькой фото

Хочу вам розповісти, як приготувати традиційний лагман з редькою в домашніх умовах. Цей рецепт універсальний, а якщо немає зеленої редьки, можна використовувати кабачок або баклажан, буде смачно! Такий рецепт приготування лагмана з редькою хороший тим, що саме блюдо виходить дуже ситним, але простим. Адже це, по суті, щось середнє між першим і др...

Читати далі

Плов з крижів

Рецепт Плов з крижів фото

Багато країн вважають плов своїм національним блюдом. І в кожній його готують на свій манер, одні люблять більше спецій і гостроту, інші пожирнее. Розповім, як приготувати плов з крижів. Для приготування плову можна використовувати будь-яке м'ясо, наприклад, курку, свинину, яловичину і, звичайно, баранину. Ви можете додавати будь-які спеції за см...

Читати далі

Пахлава узбецька

Рецепт Пахлава узбецька фото

Я давно хотів сам спробувати приготувати пахлаву і ось наткнувся на рецепт приготування пахлави узбецької. Мені сподобалося, так що вирішив з вам поділитися. Це спрощений рецепт приготування пахлави узбецької без цукрового сиропу і медової підливи. На відміну від класичного варіанти, тут пахлава виходить тришарової і робиться з дріжджового тіста....

Читати далі

Самса в мультиварці

Рецепт Самса в мультиварці фото

Перед вами дуже простий рецепт самси в мультиварці. Вона виходить дуже соковитою, ніжною, а головне - не потрібно постійно заглядати в духовку і стежити за процесом. Рецепт самси в мультиварці прийде на виручку тим, у кого немає під рукою духовки, а хочеться побалувати себе смачненьким. Начинка може бути не тільки куряча, але і м'ясна або навіть ...

Читати далі

Moshkichiri

Рецепт Moshkichiri фото

Традиційне узбецьке блюдо, складне в приготуванні, але неймовірно смачне. Особливо воно популярне у Ферганській долині, навіть більше, ніж плов. По суті, це блюдо вважається святковим. Пробуйте! Після приготування мошкічірі даємо йому трохи постояти (не більше 25 хвилин, щоб баранячий жир не почав застигати) і подаємо в гарячому вигляді. Перед по...

Читати далі

Суп «мостові»

Рецепт Суп «мостові» фото

Мастава - це одне з найсмачніших страв узбецької кухні. Воно являє собою густий наваристий суп з овочів, рису і баранячого м'яса. Спробуйте приготувати його, вам обов'язково сподобається. Якщо ви любите ситні супи, то ця перлина узбецької кухні безумовно доведеться вам до душі. Суп виходить не просто смачним, він чудовий! При бажанні ви можете не...

Читати далі

Самса листкова з картоплею

Рецепт Самса листкова з картоплею фото

Що може бути краще, ніж подати до сніданку свіжоспечений листковий пиріжок з картоплею з чашкою чаю або кави? подивіться, як приготувати самсу листкову з картоплею у себе вдома. Пластичне листкове тісто легко розкочується, не прилипає ні до качалці, ні до долонь, без праці формується і дозволяє наповнити вироби великою кількістю начинки. В резуль...

Читати далі

Пельмені з бараниною

Рецепт Пельмені з бараниною фото

Мабуть, кожен російська людина любить пельмені. Сьогодні розповім, як приготувати пельмені з бараниною, а точніше - чучвару (узбецькі пельмені), випадок, якщо захочеться трохи пельменній екзотики. Такі пельмені виходять маленькими і дуже смачними за рахунок своїх приправ та соусів. Якщо любите пельмені пожирнее, додайте курдючний жир. Частина пел...

Читати далі

Плов з перловки з куркою

Рецепт Плов з перловки з куркою фото

Чи не рисом єдиним! Спробуйте приготувати плов з перловки з ніжним курячим м'ясом і овочами. Перлова каша чудово поєднується з м'ясом, якщо все правильно зробити, виходить неймовірне блюдо! Приготуємо плов з перловки з куркою в домашніх умовах. В першу чергу обсмажується м'ясо, цибулю і моркву. Потім, поступово додаються інші інгредієнти. Самою о...

Читати далі

Плов з родзинками

Рецепт Плов з родзинками фото

Пропоную вам класичний рецепт плову з родзинками - це традиційне блюдо узбецької кухні володіє таким карколомним смаком і ароматом, що неодмінно вам сподобається! Плов з родзинками по праву називають "бухарским " , хоча в древньої Бухарі, звідки прийшов до нас цей чудовий рецепт, у нього інше прізвисько - "любов-мережу & Quot; . Готують це багате...

Читати далі

Димляма узбецькою

Рецепт Димляма узбецькою фото

Узбецька кухня давно підкорила серця багатьох. Їх страви дуже смачні і наваристі. Сьогодні я розповім вам, як приготувати димляму узбецькою. По суті, це класичне рагу. Блюдо готується дуже легко, ніяких зусиль не потрібно. Головне підшукати добру курдючное сало, тоді бульйон вийде прозорий. Димляма обов'язково сподобається вашій родині і гостям. ...

Читати далі

Самса з лаваша

Рецепт Самса з лаваша фото

Якщо лінь морочитися з тестом, то на виручку завжди прийде рецепт ледачого страви. Сьогодні хочу запропонувати вам азіатське блюдо самса. Готувати його ми будемо з лаваша з нехитрої начинкою. Швидка і проста самса з лаваша. Підготуйте начинку з фаршу, цибулі та спецій. Поріжте лаваш квадратами, збийте яйце. На половину шматка лаваша викладіть час...

Читати далі