Узбецька кухня - рецепти від домашніх кухарів

Ачік-Чучук

Ачік-Чучук

Ачік-Чучук - це традиційний узбецький салат, який подається, як правило, до плову або шашлику. салат найпростіший: всього три інгредієнти, мінімум зусиль, і корисний смачний салат на столі! опис приготування: Національний узбецький салат цікавий тим, що нічим не заправляється. Просто додається...

читати далі
Баклажани по-узбецьки

Баклажани по-узбецьки

Якщо Ви хочете пригостити друзів оригінальним овочевим блюдом — тоді цей простий рецепт баклажан по-узбецьки Вам дуже стане в нагоді! опис приготування: Цей рецепт давно прижився в нашій сім'ї. мабуть, суто овочевим його не назвеш, все-таки плов м'ясної в основі. але, якщо поекспериментувати, ...

читати далі
Баранячі реберця, томління під цибулею

Баранячі реберця, томління під цибулею

Це Узбецьке блюдо сподобається всім любителям баранини. Цікаво блюдо тим, що нудяться реберця без води, а в своєму власному і цибульному соках. Тому м'ясо виходить дуже ніжним і м'яким. опис приготування: Блюдо традиційне Узбецьке, тому готуйте точно за рецептом. правда, не обов'язково брати с...

читати далі
Баранина по-узбецьки

Баранина по-узбецьки

Готувати баранину по-узбецьки мене навчив мій сусід, чистокровний узбек. каже, що це блюдо в його країні вважається святковим. Не знаю, святково воно, але то що смачне — це точно опис приготування: як вид, рецепт баранини по-узбецьки зовсім не складний. Скоріше навпаки, розбереться кожен. Блюд...

читати далі
Прес-банк

Прес-банк

друк — блюдо узбецької кухні і як багато східні страви готується з м'яса і великої кількості овочів. ось, власне, короткий опис басми. ситно, корисно і дуже смачно. опис приготування: Для приготування басми в ідеалі підійде баранина, яловичина або телятина. Але це якщо слідувати непорушним кан...

читати далі
П’ять пальців від ягняти

П’ять пальців від ягняти

Дуже ситне блюдо, яке прийнято готувати на великі сімейні свята. на сімейні — тому що традиційно їдять його руками. опис приготування: У нашому багатоквартирному будинку живуть представники багатьох національностей з республік колишнього СРСР. Живемо ми дружно, часто разом збираємося на різні...

читати далі
Bulamik

Bulamik

Просте і ситне блюдо родом з Узбекистану обов'язково вам сподобається, адже тут все продукти нам добре знайомі. Сьогодні в нашому меню буламік — смачна каша, яка подається з фаршем. опис приготування: Сьогодні я хочу поділитися з вами дуже цікавим рецептом і розповісти, як приготувати буламік ...

читати далі
Виснажений

Виснажений

Чалпак - це невеликі тонкі узбецькі коржики з зеленню та іншими начинками. Подавати такі коржі можна до супів і бульйонів замість хліба, а можна брати з собою на пікнік або в дорогу для перекусу. опис приготування: Готувала такі коржі я давно, в якості начинки використовувала і зелень кропу і ...

читати далі
Диву з сиром

Диву з сиром

розповім, як приготувати чуду з сиром. блюдо просте, соковите і неймовірно смачне! По факту, хоч тут і треба ліпити, а з тестом я не дружу, але все ж складного нічого навіть я не побачила. Спробуйте! опис приготування: Перед вами рецепт приготування чуду з сиром. У домашніх умовах вийде дуже ц...

читати далі
Дамляма зі свинини і яловичини

Дамляма зі свинини і яловичини

У узбецької кухні багато хороших рецептів, і цей один з них. Головне не перетримати овочі і правильно приготувати м'ясо. Дамляма - дуже смачна страва, яке традиційно готується в казані. опис приготування: Дамляма — традиційне узбецьке блюдо, яке прийнято готувати з баранини або яловичини. Бага...

читати далі
Дієтичний плов з курки

Дієтичний плов з курки

Класичний плов передбачає наявність жирної баранини, багато масла, яке потрібно прожарювати до характерного серпанок. Мій рецепт без всього цього і підійде тим, хто не може їсти жирного, і дітям. опис приготування: плов — вельми популярна страва східної кухні. Готують його досить часто і не ті...

читати далі
Долма узбецька

Долма узбецька

Пропоную вам варіант рецепт приготування долми узбецької. вважається, що долма — кавказьке блюдо, однак і інших народів є страви схожі, сьогодні ми познайомимося з узбецьким варіантом. опис приготування: Щоб приготувати долму узбецьку в домашніх умовах, потрібно приділити увагу підготовці вино...

читати далі
Domlyama з Stalika Hankishieva

Domlyama з Stalika Hankishieva

Домляма - це одне з найпопулярніших узбецьких блюд. Воно не дарма таке знамените, адже виходить домляма дуже смачною і наваристою. Її можна готувати як в казанку, так і в мультиварці. опис приготування: Для приготування цієї страви вам знадобиться молода баранина без кістки, а також багато різ...

читати далі
Домляма в казані

Домляма в казані

Це дуже смачне і ситне узбецьке блюдо з м'яса і овочів, яке, до того ж, дуже легко і зручно готувати. Для сімейного обіду або невеликого сімейного свята воно підходить як не можна краще. опис приготування: По суті своїй, домляма — це те ж рагу, м'ясо, тушковане з овочами. Для приготування цієї...

читати далі
Домляма

Домляма

Куштувати страви різних кухонь світу не тільки захоплююче, але і дуже смачно. Хочу поділитися з вами досить простим варіантом, як приготувати домляму — ситне блюдо узбецької кухні. опис приготування: Незважаючи на досить високу жирність м'яса, блюдо виходить дуже низькокалорійним. Соковиті і н...

читати далі
Думляма

Думляма

Думляма — смачна страва узбецької кухні, яке готується з м'ясом і великою кількістю овочів. Пропоную рецепт з куркою. Спробуйте! Виходить дуже смачно! опис приготування: Рецепт приготування цієї страви дуже простий, забезпечує дотримання покроковим рекомендаціям і через годину у вас буде арома...

читати далі
Димляма узбецькою

Димляма узбецькою

Узбецька кухня давно підкорила серця багатьох. Їх страви дуже смачні і наваристі. Сьогодні я розповім вам, як приготувати димляму узбецькою. По суті, це класичне рагу. опис приготування: Блюдо готується дуже легко, ніяких зусиль не потрібно. Головне підшукати добру курдючное сало, тоді бульйон...

читати далі
Набивання на мантію

Набивання на мантію

Зібралися готувати манти, але не знаєте специфіки приготування м'ясної складової цієї страви? Не хвилюйтесь: цей рецепт фаршу на манти допоможе вам розібратися, як зробити начинку для мантів. опис приготування: По суті, в приготуванні фаршу для мантів наша головна задача — зробити так, щоб наш...

читати далі
Фатір з цибулею

Фатір з цибулею

Фатір - листкова коржик, яку традиційно готують в таджицької і узбецької кухні. Варіанти начинки бувають різними, я пропоную приготувати коржі з ріпчастою цибулею. Це просте і бюджетне блюдо! опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати фатір з цибулею. За бажанням в лушпиння...

читати далі
Ферганський плов

Ферганський плов

Хочете приготувати справжній ферганський плов? Тоді сміливо вирушайте на кухню і запасайтеся необхідними інгредієнтами, адже приготувати його може навіть початківець кулінар. опис приготування: Якщо плов у вас не завжди вдається більше схожий на кашу, то приготуйте ферганський плов за цим реце...

читати далі