Узбецька кухня - рецепти від домашніх кухарів

Ачік-Чучук

Ачік-Чучук

Ачік-Чучук - це традиційний узбецький салат, який подається, як правило, до плову або шашлику. салат найпростіший: всього три інгредієнти, мінімум зусиль, і корисний смачний салат на столі! опис приготування: Національний узбецький салат цікавий тим, що нічим не заправляється. Просто додається...

читати далі
Баранячі реберця, томління під цибулею

Баранячі реберця, томління під цибулею

Це Узбецьке блюдо сподобається всім любителям баранини. Цікаво блюдо тим, що нудяться реберця без води, а в своєму власному і цибульному соках. Тому м'ясо виходить дуже ніжним і м'яким. опис приготування: Блюдо традиційне Узбецьке, тому готуйте точно за рецептом. правда, не обов'язково брати с...

читати далі
Баранина по-узбецьки

Баранина по-узбецьки

Готувати баранину по-узбецьки мене навчив мій сусід, чистокровний узбек. каже, що це блюдо в його країні вважається святковим. Не знаю, святково воно, але то що смачне — це точно опис приготування: як вид, рецепт баранини по-узбецьки зовсім не складний. Скоріше навпаки, розбереться кожен. Блюд...

читати далі
Диву з сиром

Диву з сиром

розповім, як приготувати чуду з сиром. блюдо просте, соковите і неймовірно смачне! По факту, хоч тут і треба ліпити, а з тестом я не дружу, але все ж складного нічого навіть я не побачила. Спробуйте! опис приготування: Перед вами рецепт приготування чуду з сиром. У домашніх умовах вийде дуже ц...

читати далі
Дамляма зі свинини і яловичини

Дамляма зі свинини і яловичини

У узбецької кухні багато хороших рецептів, і цей один з них. Головне не перетримати овочі і правильно приготувати м'ясо. Дамляма - дуже смачна страва, яке традиційно готується в казані. опис приготування: Дамляма — традиційне узбецьке блюдо, яке прийнято готувати з баранини або яловичини. Бага...

читати далі
Дієтичний плов з курки

Дієтичний плов з курки

Класичний плов передбачає наявність жирної баранини, багато масла, яке потрібно прожарювати до характерного серпанок. Мій рецепт без всього цього і підійде тим, хто не може їсти жирного, і дітям. опис приготування: плов — вельми популярна страва східної кухні. Готують його досить часто і не ті...

читати далі
Domlyama з Stalika Hankishieva

Domlyama з Stalika Hankishieva

Домляма - це одне з найпопулярніших узбецьких блюд. Воно не дарма таке знамените, адже виходить домляма дуже смачною і наваристою. Її можна готувати як в казанку, так і в мультиварці. опис приготування: Для приготування цієї страви вам знадобиться молода баранина без кістки, а також багато різ...

читати далі
Домляма в казані

Домляма в казані

Це дуже смачне і ситне узбецьке блюдо з м'яса і овочів, яке, до того ж, дуже легко і зручно готувати. Для сімейного обіду або невеликого сімейного свята воно підходить як не можна краще. опис приготування: По суті своїй, домляма — це те ж рагу, м'ясо, тушковане з овочами. Для приготування цієї...

читати далі
Домляма

Домляма

Куштувати страви різних кухонь світу не тільки захоплююче, але і дуже смачно. Хочу поділитися з вами досить простим варіантом, як приготувати домляму — ситне блюдо узбецької кухні. опис приготування: Незважаючи на досить високу жирність м'яса, блюдо виходить дуже низькокалорійним. Соковиті і н...

читати далі
Думляма

Думляма

Думляма — смачна страва узбецької кухні, яке готується з м'ясом і великою кількістю овочів. Пропоную рецепт з куркою. Спробуйте! Виходить дуже смачно! опис приготування: Рецепт приготування цієї страви дуже простий, забезпечує дотримання покроковим рекомендаціям і через годину у вас буде арома...

читати далі
Димляма узбецькою

Димляма узбецькою

Узбецька кухня давно підкорила серця багатьох. Їх страви дуже смачні і наваристі. Сьогодні я розповім вам, як приготувати димляму узбецькою. По суті, це класичне рагу. опис приготування: Блюдо готується дуже легко, ніяких зусиль не потрібно. Головне підшукати добру курдючное сало, тоді бульйон...

читати далі
Набивання на мантію

Набивання на мантію

Зібралися готувати манти, але не знаєте специфіки приготування м'ясної складової цієї страви? Не хвилюйтесь: цей рецепт фаршу на манти допоможе вам розібратися, як зробити начинку для мантів. опис приготування: По суті, в приготуванні фаршу для мантів наша головна задача — зробити так, щоб наш...

читати далі
Фатір з цибулею

Фатір з цибулею

Фатір - листкова коржик, яку традиційно готують в таджицької і узбецької кухні. Варіанти начинки бувають різними, я пропоную приготувати коржі з ріпчастою цибулею. Це просте і бюджетне блюдо! опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати фатір з цибулею. За бажанням в лушпиння...

читати далі
Ферганський плов

Ферганський плов

Хочете приготувати справжній ферганський плов? Тоді сміливо вирушайте на кухню і запасайтеся необхідними інгредієнтами, адже приготувати його може навіть початківець кулінар. опис приготування: Якщо плов у вас не завжди вдається більше схожий на кашу, то приготуйте ферганський плов за цим реце...

читати далі
Фруктовий плов

Фруктовий плов

Рецепт приготування фруктового плову знадобиться під час посту. Блюдо виходить пікантним, але не нудотним. Припаде до смаку вегетаріанцям. опис приготування: фруктовий плов — незвичайне, на перший погляд, страва. Для більшості плов асоціюється з великою кількістю східних спецій і м'ясом барани...

читати далі
Яловичина по-узбецьки

Яловичина по-узбецьки

Яловичина по-узбецьки або лагман — це національне узбецьке блюдо, дуже пряна, ситне. У кожного народу є свій традиційний рецепт лагмана, я ж представляю вам рецепт мого друга. опис приготування: Давайте приступимо до готування. 1. Для цього ми спочатку обсмажуємо м'ясо, порізане дрібними кубик...

читати далі
Гуджа (страва)

Гуджа (страва)

Узбецька кухня сповнена не тільки ситними і жирними рецептами, але в ній є і цілком дієтичні. Одна зі страв підійде для сніданку або полудня навіть для дітей. опис приготування: подивіться, як приготувати Гуджа (страва). Це молочний суп, який роблять на кукурудзі або пшениці. Він не солодкий, ...

читати далі
Гуль-ханум з гарбузом і куркою

Гуль-ханум з гарбузом і куркою

Гулі-ханум — це блюдо узбецької кухні, дуже схоже на манти з гарбузом. Тільки тут замість фаршу використовується філе курки і зовсім інша формування. Готується блюдо на пару. обов'язково спробуйте! опис приготування: У начинку можете додати будь-яку зелень, спеції або трави. На стіл подавайте ...

читати далі
Густнут

Густнут

Гуштнут - просте ситне м'ясне блюдо з нутом узбецької кухні. Класичне поєднання баранини з нутом виходить дуже смачним. Обов'язково при подачі додайте салатний цибулю з сіллю і чорним перцем. опис приготування: Нут - щедре джерело вуглеводів, білка, фолієвої кислоти. Він часто використовується...

читати далі
Ханум

Ханум

У східній кухні можна зустріти багато "; знайомих" страв. Сьогодні я розповім, як приготувати ханум. За смаком страва нагадує пельмені або манти. Ситне і смачне, до обіднього столу - то, що потрібно! опис приготування: Приготувати ханум зовсім нескладно, досить зробити гарне щільне тісто і сма...

читати далі