Салат до вареників
(покроковий рецепт з фото)
Зазвичай вареники більше готують в холодну пору, тому і салат до вареників з "зиязиках" продуктів: буряка, морква, солоного огірочка і горошку. Салат - легкий, овочевий, заправлений майонезом.
Салат до вареників ви приготуєте швидко, якщо в наявності у вас є варений буряк і морква. Якщо плануєте своє меню, то відваріть відваріть овочі заздалегідь. Отже, для салату треба інгредієнти нарізати кубиком і змішати з майонезом, заправивши сіллю і перцем.
- Буряк - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Огірок консервований - 1 штука
- Горошок консервований - 3 Ст. Ложки
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
1. Приготуємо продукти. Овочі відварюємо, остужіваем і очищаємо.
2. Морква нарізаємо кубиками.
3. Огірок нарізаємо кубиками.
4. Буряк також нарізаємо кубиками.
5. Всі складові з'єднуємо в салатник.
6. Заправляємо майонезом, додаємо сіль, перець чорний мелений.
7. Салат до вареників готовий!