Рецепт Салат до вареників фото

Салат до вареників
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
Буряк , Овочі , Морква
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Зазвичай вареники більше готують в холодну пору, тому і салат до вареників з"зиязиках" продуктів: буряка, морква, солоного огірочка і горошку. Салат - легкий, овочевий, заправлений майонезом.

Опис приготування:

Салат до вареників ви приготуєте швидко, якщо в наявності у вас є варений буряк і морква. Якщо плануєте своє меню, то відваріть відваріть овочі заздалегідь. Отже, для салату треба інгредієнти нарізати кубиком і змішати з майонезом, заправивши сіллю і перцем.

  • Буряк - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Огірок консервований - 1 штука
  • Горошок консервований - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, чорний перець - За смаком
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Зелень - За смаком
салат до вареників - фото крок 1
1. Приготуємо продукти. Овочі відварюємо, остужіваем і очищаємо.
салат до вареників - фото крок 2
2. Морква нарізаємо кубиками.
салат до вареників - фото крок 3
3. Огірок нарізаємо кубиками.
салат до вареників - фото крок 4
4. Буряк також нарізаємо кубиками.
салат до вареників - фото крок 5
5. Всі складові з'єднуємо в салатник.
салат до вареників - фото крок 6
6. Заправляємо майонезом, додаємо сіль, перець чорний мелений.
салат до вареників - фото крок 7
7. Салат до вареників готовий!

Схожі рецепти