Рецепт Начинка з квашеної капусти для вареників фото

Начинка з квашеної капусти для вареників
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Квашена капуста , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Гарячі страви , Вареники , Начинки
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 25 хв.

Найчастіше вареники я їла з картопляною начинкою, але є ще один ситний варіант, який я полюбила не менш. А якщо його зробити самим будинку, то буде ще смачніше. Дивіться уважно!

Опис приготування:

Пропоную вам прочитати про те, як приготувати начинку з квашеної капусти для вареників. Тісто під неї підійде будь-який: postnoe, на цільнозерновий борошна, з яйцем і інше. Тільки перед тим як готувати далі, повністю остудіть начинку, щоб страва вийшла правильним.

  • Капуста квашена - 500 грам
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
начинка з квашеної капусти для вареників - фото крок 1
Лук чистий і nashinkuyte. Обсмажте його до м'якості в олії.
начинка з квашеної капусти для вареників - фото крок 2
Капусту промийте і відкиньте в друшляк. Додайте її в сковороду. Гасіть начинку 15 хвилин, помішуючи.
начинка з квашеної капусти для вареників - фото крок 3
Можете додати перець за смаком. Начинку остудіть.

Схожі рецепти