Начинка з квашеної капусти для вареників
(покроковий рецепт з фото)
Найчастіше вареники я їла з картопляною начинкою, але є ще один ситний варіант, який я полюбила не менш. А якщо його зробити самим будинку, то буде ще смачніше. Дивіться уважно!
Пропоную вам прочитати про те, як приготувати начинку з квашеної капусти для вареників. Тісто під неї підійде будь-який: postnoe, на цільнозерновий борошна, з яйцем і інше. Тільки перед тим як готувати далі, повністю остудіть начинку, щоб страва вийшла правильним.
- Капуста квашена - 500 грам
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
Лук чистий і nashinkuyte. Обсмажте його до м'якості в олії.
Капусту промийте і відкиньте в друшляк. Додайте її в сковороду. Гасіть начинку 15 хвилин, помішуючи.
Можете додати перець за смаком. Начинку остудіть.